Galéria

Minden idők 10 legszexibb férfi tévés karaktere

Forrás: A nagy svindli 2009 és 2014 között ment, abban pedig egyetértünk, hogy a sorozat sikeréhez nagyban hozzájárult az, hogy az egész világ szerelmes volt Neil Caffrey karakterébe...
Forrás: Barney Stinson minden idők egyik legikonikusabb tévés karaktere, aki a sorozat idejében igazá példakép volt; a fiatalok úgy akartak öltözni, mint ő, híressé vált mondatait pedig soha nem fogjuk elfelejteni!
Forrás: A 90-es évek elején minden nő szerelmes volt a Twin Peaks különleges ügynökébe, aki mindent - és még annál is többet - megtett azért, hogy kiderítse, ki ölte meg Laura Palmert.
Forrás: Sokan bújtak már Sherlock Holmes bőrébe, de az egyik legjobban sikerült egyértelműen a Benedict Cumberbatch-féle változat volt.
Forrás: Az biztos, hogy együtt sírtunk, nevettünk és izgultunk, hogy Jon Snow életben maradjon a Trónok harca brutális univerzumában, ahol a legkedvesebb szereplők is a legszörnyűbb módon haltak meg. Szerencsére Havas Jon ügyesen küzdött, közben pedig a világ összes nőjének szívét is elrabolta!
Forrás: Sam Winchester egyértelműen a tévétörtémelen egyik legszexibb karaktere, pont azért, mert egyszerre kedves, aki segíteni akar mindenkin, de tud kemény is lenni, ha a helyzet úgy kívánja. Sammy abszolút megérdemelten került a lista ötödik helyére.
Forrás: Egy biztos; nincs szexibb a magabiztos és okos férfiaknál, ha pedig ehhez egy szuperjó kinézet is társul, akkor nincs menekvés. Ilyen típusú pasi Harvey Specter is, aki mindenki eszén képes túljárni, mindezt pedig lenyűgöző lazasággal és eleganciával teszi.
Forrás: Joey a 90-es évek legsármosabb, legcukibb és persze legszexibb karaktere marad, akárhány év is teljen el, ebben pedig szerintem mind egyetértünk!
Forrás: Természetesen, ha Sam rajta van a listán, akkor okkal gondolhatjuk, hogy Deannek is itt van a helye, ezt pedig nagyon jól gondoljuk! Dean az igazi rosszfiú, akiben abszolút ott van a jó, a vicces és pimasz személyiségéhez ráadásul egy nagyon szexi külső is párosul, ami miatt joggal érdemelte ki a dobogó második fokát!
Forrás: Valljuk be; Henry Cavill BÁRMILYEN karaktert eljátszhatna, bármilyen rossz parókával és jelmezzel, akkor is ő maradna a legszexibb az egész sorozatban...