Galéria

9 sztár, aki megcsalta a terhes párját, és csúnyán le is bukott

Forrás: A Victoria's Secret egykori angyala, Behati Prinsloo 2022 nyarán jelentette be, hogy ismét gyermeket várnak férjével, Adam Levine-nal. Az örömhírt azonban pár nap múlva alaposan beárnyékolta Sumner Stroh TikTok-bejegyzése, mert a modell azt állította, hogy egy éven át viszonyt folytatott Maroon 5 énekesével, aki állítólag azt ígérte neki, hogy róla nevezi el a harmadik gyermekét. Adam a vádakra reagálva nyilatkozatot adott ki, amiben beismerte, hogy átlépett egy bizonyos határt, és élete legnagyobb hibájának tartja, hogy a feleségén kívül bárkivel is flörtölt, azt viszont tagadta, hogy viszonya lett volna bárkivel. Ezután több nő is azt nyilatkozta, hogy Adam nem illendő stílusban kommunikált velük a közösségi médiában, ám a zenész esküszik, hogy nem került közel senkihez sem fizikailag. Adam és Behati azóta is egy párt alkotnak.
Forrás: A Buffy, a vámpírok réme sztárja 2010-ben nyilvánosan is elismerte, hogy megcsalta második feleségét, Jaime Bergmant, egy évvel korábban: éppen akkor, amikor a nő a lányukkal, Bellával volt várandós. David Boreanazt a szeretője, Rachel Uchitel kényszerítette rá a vallomásra, mivel megfenyegette a színészt, hogy beszélni fog a viszonyukról. Jaime kiállt a férje mellett, és 2011-ben azt mondta, hosszútávon ez a botrány tulajdonképpen segített abban, hogy jobban kötődjenek egymáshoz.
Forrás: Amikor Justin Timberlake a Palmer című filmjét forgatta 2019 végén, készült róla jó pár igencsak félreérthető lesifotó New Orleansban: a felvételek szerint ugyanis eléggé közel került kolléganőjéhez, Alisha Wainwrighthoz… Az énekes-színész eleinte ragaszkodott ahhoz, hogy a kapcsolatuk teljesen ártatlan és plátói, de később nyilatkozatot adott ki, amiben elismerte, hogy túl sokat ivott, ami alaposan befolyásolta az ítélőképességét és elnézést kért feleségétől, Jessica Bieltől, aki megalázva érezte magát a botrány miatt. Mivel második fiuk, Phineas 2020 nyarán született meg, ezért Justin felesége már várandós volt, amikor az említett fotók készültek.
Forrás: Khloe Kardashian 2018 áprilisában adott életet első gyermekének, True-nak, és bár a lánya érkezése biztosan óriási örömmel töltötte el, a boldogsága mégsem lehetett felhőtlen, mivel két nappal a baba születése előtt más nők társaságában csípték el a lesifotósok a kicsi apját, Tristan Thompson kosárlabdázót. Sőt, utólag arra is fény derült, hogy a férfi Khloe várandóssága alatt többször is megcsalhatta őt…
Forrás: Denise Richards hat hónapos terhes volt, amikor benyújtotta a válókeresetet Charlie Sheen ellen: a nő a beadványában azt állította, hogy (most már volt) férje egy prostituálttal töltötte az idejét, miközben ő a második lányukat, Lolát várta. Az említett szerető hazugságvizsgálatnak vetette alá magát, amely megerősítette, hogy intim viszonyban állt a színésszel, ennek ellenére Charlie Sheen képviselője tagadta a vádakat.
Forrás: Mel B és Eddie Murphy mindössze kilenc hónapig randiztak 2006-ban, de az énekesnő teherbe is esett közben a komikustól – csakhogy Eddie 2006 őszén Tracey Edmonds producerrel is viszonyba bonyolódott… Sőt, a férfi eleinte tagadta, hogy ő lenne Angel szülője, csakhogy az apasági teszt ennek az ellenkezőjét bizonyította be.
Forrás: Kevin Hart első felesége, Torrei Hart szerint a komikus második felesége, Eniko Parrish egykor a férfi szeretője volt: ezt a vádat Eniko kezdetben tagadta, aztán 2017-ben bevallotta, hogy akkor kezdtek el találkozgatni, még házas volt. De a szappanopera itt még nem ért véget: amikor a nő a fiukat, Kenzót várta, Kevin megcsalta őt Montia Sabbag énekes-színésznővel Las Vegasban. Eniko a botrány ellenére a férje mellett maradt, és 2020-ban életet adott második közös gyermeküknek, Kaorinak.
Forrás:

A The Morning Show sztárja két hónappal a közös gyermekük, William érkezése előtt hagyta el korábbi partnerét, Mary-Louise Parkert, akivel hét évig egy párt alkottak.  Billy Crudup ugyanis beleszeretett filmbeli partnerébe, Claire Danesbe a Nőies játékok forgatása alatt…


Forrás: 2018 végén Cardi B elhagyta a rapper Offsetet, mert kiderült, hogy a férfi megcsalta őt, amikor közös lányukat, Kulture-t várta. A bizonyítékok ellenére végül kibékültek, és bár utána beadták a válókeresetet, 2021-ben megszületett második gyermekük, a fiuk Wave fiuk.