Galéria

Minden, amit a Szívek Szállodája tanított nekünk a szerelemről

Forrás:

Sorry not sorry, de azért egyértelműen Dean a legkevésbé népszerű Rory pasijai közül. Ennek ellenére nem szabad elfelejteni azt, hogy Jared Padalecki karakterének prioritási listáján a barátnője MINDIG az első helyen szerepelt, törődött vele, és fontos volt számára az is, hogy jó kapcsolatot ápoljon az édesanyjával, Lorelai-lal. Olyan dolgokat is megtett Rory kedvéért, amihez egyébként semmi kedve nem volt – például táncleckéket vett a kedvéért, hogy elkísérhesse egy bálba. Időről időre mindannyiunknak kompromisszumot kell hoznunk a partnerünk kedvéért, és Dean vita nélkül meg is tette ezt, emellett nem félt kimutatni és kifejezni az érzéseit Rory iránt. Viszont annak ellenére, hogy kezdetben igazi álompasinak tűnt, hamar toxikussá vált a viselkedése: féltékennyé vált és ki akarta sajátítani magának Rory-t. (Igen, később Rory sem volt fair vele szemben, mert nem szakított vele annak ellenére, hogy mit érzett Jess iránt, de ez azért nem menti fel Deant sem attól, hogy mérgező pasivá vált.)


Forrás:

Deannel ellentétben Jesst rosszfiúként ismerhettük meg, aki az évek során egyre nagyobb karakterfejlődésen ment keresztül: és ő volt az, aki segített Rory-nak visszatalálni a helyes útra, miután otthagyta a Yale-t. Mindig hitt abban, hogy a lány képes elérni a céljait és támogatta őt ebben – Deannel ellentétben, akit feszélyezett Rory ambíciója. Ilyen partnerre van szükségünk: aki a legnagyobb szurkolónk és örül a sikereinknek, továbbá megvigasztal minket, ha esetleg kudarcot vallanánk útközben. De Rory és Jess kapcsolatából az is kiderül, hogy a kémia azért önmagában nem elég: hiába volt bennük sok közös, a srác tinédzserként nem állt készen az elköteleződésre – semmilyen téren.


Forrás:

Logan volt az, aki segített Rory-nak előbújni a csigaházból az egyetemen, és arra biztatta őt, hogy lépjen ki a komfortzónájából – azt vallotta, az emberek éveket eltölthetnek anélkül, hogy akár csak egy percig is igazán éltek volna. Logan megmutatta Rory-nak, hogy a világ több Stars Hollow-nál és a lány magabiztosabbá is vált mellette. Mindazonáltal sajnos nem hunyhatunk szemet afelett, hogy Matt Czuchry karaktere a hetedik évad végén ultimátum elé állította Rory-t: ha nem mond igent a lánykérésre, szakít vele. Márpedig tudta, hogy akkor a lány a karrierjére szeretett volna fókuszálni, nem a családalapításra.