Galéria

Toplista: Minden idők 10 legrosszabb sorozata a nézők szavazatai alapján

Forrás:

Az Éghasadás című sci-fi a távoli, apokaliptikus jövőben játszódik, ahol idegen lények szállták meg a Földet és az emberiség fennmaradó tagjai Tom Mason (Noah Wyle) vezetésével harcolnak a túlélésért – és a redditezők szerint ez a sztori tele van logikai bukfencekkel, továbbá érthetetlen szálakkal.


Forrás:

A toplista kilencedik helyére egy másik poszt-apokaliptikus sorozat került, a Revolution, amiben Charlie Matheson (Tracy Spiridakos) az elrabolt testvére megmentéséért küzd, miközben a világban áramszünet honol. De a nézők szerint az egyébként jó alapötlet hamar megbukott, főként azért, mert nem voltak elégedettek a karakterek fejlődésének ívével.


Forrás:

Az ír sitcomban Brendan O'Carroll alakítja a különc Agnes Brownt – és a netezők szerint a parókás színész nézhetetlen.


Forrás:

Bár a sorozat nézettségi rekordot döntött a Netflixen, a kritikusokat viszont egyáltalán nem nyűgözte le, és a redditezőket sem: azt mondják, Emily karakterét egyszerűen nem lehet kedvelni, pedig ő a főszereplő.


Forrás:

A Rob Schneider főszereplésével készült show elég hamar megbukott: bár a színész alakításait általában szeretik a netezők, a Robban szeretetetlennek tartották a karakterét, és voltak, akik már az első részt is képtelenek voltak végignézni.


Forrás:

A redditezők kifakadtak Shailene Woodley tinidrámájára is, mert úgy érzik, ebben a szériában szó szerint egyetlen karakter sem szimpatikus, és a forgatókönyvvel, továbbá színészi játékkal sem voltak azért maradéktalanul elégedettek.


Forrás:

A rendőrökről szóló Cop Rock sorozat eléggé formabontó volt, mert a dráma műfaját akarták keverni a musicallel – sajnos sikertelenül.


Forrás:

Vannak szuperhősök, akiket imádunk (például Tom Holland Pókemberjét), és vannak, akik elbuknak: mint Batwoman, akiről kár volt sorozatot készíteni, mert a végeredmény inkább egy szappanoperára hasonlított.


Forrás:

Ezt a tinikről szóló amerikai sorozatot még azt se tudta megmenteni, hogy Taika Waititi rendezett belőle néhány epizódot: a nézők jobban szerették az eredeti brit változatot.


Forrás:

A toplista első helyére a The Swan című valóságshow került, tehát a redditezők szerint ez minden idők legrosszabb műsora: olyan nők jelentkezhettek az évadokba, akik elégedetlenek voltak a külsejükkel, ezért kés alá feküdtek és a szezon végén szépségversenyt rendeztek nekik.