Galéria

Az emberek megszavazták: Ők minden idők leggyönyörűbb női sztárjai

Forrás: Michael Jackson egyik legjobb barátja a maga kora egyik legszebb nője volt ébenfekete hajával és vörös ajkaival.
Forrás: A törékeny színésznő hihetetlenül szép, amely elsősorban természetessége és kislányos bája miatt van.
Forrás: Charlie egyik legszebb angyala is helyet kapott a listán. A 70-es években ő volt a férfiak álma csodás arcával.
Forrás: Az 1990-es években Hollywood legjobban fizetett és legvonzóbb színésznőjévé nőtte ki magát. A kritikusok pedig nem győzték dicsérni, hogy nemcsak gyönyörű, de hihetetlen tehetséges is.
Forrás: 50-en túl is bombázó, aki sok bikinis képet tesz közzé közösségi oldalain. Ám fénykorában ő volt az egyik legdögösebb színésznő csábos és karizmatikus külsejével.
Forrás: A lista 10. helyét a szépséges színésznő kapta, aki olyan filmekkel szerzett hírnevet, mint az Éberség vagy a Fantasztikus négyes. Tökéletes alakja és kortalan szépsége még mindig a legszebbek közé emeli.
Forrás: A latín díva maga a megtestesült tökély. Elképesztő alakját még 50 évesen is megtartotta. Nem csoda, hogy odavan érte a világ.
Forrás: Az olasz szépség megtestesítője még a 60-as éveiben is brutálisan szép volt. Eleganciája és hihetetlen stílusa mindenkit magával ragadott.
Forrás: A szépséges walesi származású színésznő a 2000-es évek egyik legszebb színésznőjeként írta be magát a történelembe. Ez pedig a mai napig így van. Nem hiába kapott helyet a listán.
Forrás: Rengeteg híres szerepével érdemelte ki az elismeréseket. A rém című filmmel pedig az Oscar-t is bezsebelte. Hihetetlen szépségével az egyik legnagyobb kedvencünk.
Forrás: Az egyik legszebb színésznők egyike nem tartozik a magamutogató sztárok közé, pedig neki aztán lehetne rá oka. Sokak szerint ezért tartja Woody Allen a múzsájának.
Forrás: A '60-as években szexszimbólum lett, 1974-ben pedig megkapta a rangos Golden Globe-díjat is. Illusztris színészi karrierjén túl reklám modellkedéssel és televíziós műsorvezetéssel is foglalkozott. Szépsége pedig páratlan volt.
Forrás: A harmadik helyet Marilyn Monroe, a szépség és az érzékiség ikonja kapta meg. Befolyása olyan óriási volt, hogy arcképe a hatvanas években a popkultúra alapvető szimbólumává vált. Csábos tekintete és szőke haja mindenkit magával ragadott.
Forrás: Az eleganciájáról és tehetségéről ismert Grace Kelly jelentős szerepet játszik Hollywood történetében. Filmjeiben nyújtott lebilincselő alakításai kivívták az elismerést, majd az 1950-es években megnyerte az Oscar-díjat is. Színészi karrierjén túl Grace Kelly igazi finomszépség volt, akinek kecsessége és bája a mai napig híres.
Forrás:

Audrey Hepburn, akit gyakran Hollywood aranykorának legnagyobb ikonjaként tartanak számon, a ranglista első helyét kapta meg. Nemcsak színészi tehetsége, hanem egyedülálló szépsége miatt is imádta a világ. Befolyása és időtlen eleganciája továbbra is fennmaradt, miközben élete számos könyvnek és filmnek adott alapot.