Galéria

Van, aki több millió dollárt kaszált a váláson: 6 híres nő, akik válásuk után virágoztak ki

Forrás: Az elmúlt egy év talán mindennél nehezebb volt Shakira számára, mivel egy egész világ szeme előtt zajlott a válása és annak oka is. Gyermekei apja ugyanis egy 24 éves alkalmazottjával csalta több, mint egy évig a háta mögött, ami fájdalmas módon derült ki számára. Shakirát azonban kemény fából faragták. Úgy állt bosszút, ahogy kellett: dalban! Sőt, mi több azóta több számában is keményen odaszólt exének és annak szeretőjének. Ráadásul több millió dolláros nyereség ütötte a markát ennek köszönhetően és jobbnál jobb sztárpasik versengenek a kegyeiért.
Forrás: Kim még 2000-ben kötött házasságot Damon Thomas zenei producerrel, akivel 3 év után váltak el. A sztár nem szeret visszaemlékezni erre az időszakra, ugyanis a férfi sok mindenben korlátozta, fogta vissza és még ellenőrizgette is. Érdekes módon 4 évvel később elindult a Keeping up with the Kardashians reality, ami örökre megváltoztatta Kim életét, hiszen napjaink egyik legbefolyásosabb és gazdagabb celebje.
Forrás: Az énekesnő 2010-ben ment hozzá Russel Brandhez, akitől 2012-ben hivatalosan is elvált. Kapcsolatuk alatt a sztár karrierje és személyisége is nagyon háttérbeszorult,  amit nem tudni mennyire érzett az énekesnő, de végül valóban a kapcsolat végét jelentette. Egy interjúban elmondta, hogy sokat tanult a válásából és abból, mit nem akar többé. Azóta számos sikeres lemezt és turnét tudhat a háta mögött, arról nem beszélve, hogy nem akárki mellett találta meg a boldogságot. Orlando Bloommal 2019-ben jöttek össze és azóta egy közös kislányuk is született, Daisy Dove.
Forrás: A néhai énekesnő 1962-ben ment hozzá Ike Turnerhez, akivel a közös munka is összekötötte, de ez korántsem jelentette azt, hogy boldog is volt manipulatív és erőszakos férje mellett. Tina elárulta, hogy nagyon sokat szenvedett férje zsarnokoskodása és rendszeres fizikai bántalmazásai miatt, ezért végül pár centtel a zsebében menekült el tőle. Ezt követően Tina lemondott mindenről férje javára, kivéve a nevéről. Ez a döntése igazán okos volt, hiszen minden idők legnagyobb énekesnője lett.
Forrás: Brad Pittel való válása ma már történelem, ám akkoriban mindenki emlékszik, milyen fájdalmasan érintette a színésznőt Pitt döntése. Hosszú ideig nem tudott továbblépni, de aztán csak rámosolygott a szerencse. Méghozzá nem is akárhogyan! Szinte szárnyakon repült be Hollywood A-listás színésznői közé, amit azóta is töretlenül tart. Számos kasszasikernek örvendő film köthető a nevéhez, illetve független nőként igazi példakép a nő társadalom számára.
Forrás: A színésznő maga a megtestesült kortalan szépség és színészi tehetség, amit régebbi és mostani szerepeivel is bebizonyított már, ám neki sem volt mindig tökéletes az élete. 2009-ben derült fény akkori férje, Jesse James hűtlenségére, amiről minden újság 100 és 100 bőrt lehúzott. Óriási nyomás és szégyen zúdult a színésznőre, ám érdekes módon rá pár hónapra megnyerte első Oscar-díját a Napos oldal című filmért, amivel abban az évben, illetve az azutáni évtized egyik legnagyobb A-listás színésznője lett. De, hogy ezt is tudjuk fokozni: egyedül fogadott örökbe, ma pedig ismét foglalt a szíve.