Galéria

A 10 legőrültebb tény hollywoodi sztárokról

Forrás:

Leighton Meester édesanyja börtönben ült kábítószer-kereskedelem miatt, amikor a színésznő világra jött. Így került a nagymamájához, mivel apja is rács mögött volt. Később az anyja próbálta rátenni a kezét a lánya vagyonára, ekkora végleg elvágta magát nála.


Forrás:

Charlie Sheen 1990 januárjában, mindössze 25 évesen rálőtt akkori menyasszonyára, Kelly Prestonra, aki nem sokkal később szakított vele. A színész állítása szerint véletlenül sült el a pisztoly, a lövedék pedig a nő karját érte el. A rendőrség Charlie-nak adott igazat, így nem ítélték el.


Forrás:

Benedict Cumberbatch 2005-ben a BBC-nek forgatott sorozatot Dél-Afrikában, amikor egy fegyveres banda el akarta rabolni. Lerobbant a kocsija út közben, ezt használta ki a bűnöző csoport, akik megkötözték a színészt. A férfinak sikerült kidumálnia magát a helyzetből, azt mondta az emberrablóknak, hogy a csomagtartóban meg fog halni, ha odateszik, mert súlyos betegségben szenved. Végül inkább elengedték...


Forrás:

Dennis Quaid nem véletlenül szerepel a Footloose című filmben, a színész ugyanis profi balett-táncos volt korábban és még mandarin nyelvet is tanult.


Forrás:

Jeremy Renner bizony korábban sminkesként dolgozott, profi módon kezelte az ecsetet és a palettákat.


Forrás:

Jennifer Lawrence-nek van egy tetkója, ami arra emlékezteti, hogy innia kell. Sajnos a sztár hajlamos megfeledkezni róla, milyen fontos a napi több liter víz elfogyasztása. Reméljük, a tetkó segít!


Forrás:

Hugh Jackmannek fiatalon eszébe sem jutott, hogy színész legyen, ugyanis tornatanárként kezdte a pályafutását. Rajongott a sportok iránt, imádott mozogni, egyértelmű volt számára, hogy ehhez kapcsolódóan válasszon hivatást.


Forrás:

Jada Pinkett Smith egyszer járt a Kaliforniába jöttem című sorozat castingján, ahol Will Smith barátnőjét kellett volna eljátszani. Végül nem ő kapta meg a szerepet.


Forrás:

Lady Gaga betegesen fél a szellemektől, ezért rengeteget költ szellemirtásra, sőt még szellem-detektáló készüléke is van otthon a biztonság kedvéért.


Forrás:

2012-ben egy korábban felfedezett bögölyfajt neveztek el Beyoncé-ről. Hogy miért? Mert a nevet kiválasztó kutatót Beyoncé-ra emlékeztették a rovar fekete-arany színei.