Galéria

10 színész, akinek egy hajszálon múlt az élete: majdnem meghaltak forgatás közben!

Forrás:

A Barbie sztárja olyan keményen edzett az Én, Tonya című életrajzi filmben játszott szerepére, hogy a korcsolyázástól porckorongsérv alakult ki a nyakában.


Forrás:

A Saltburn sztárja a rémálmot élte át. A sziget szellemei című film forgatása előtt húsevő baktériummal fertőződött meg. A necrotising fasciitis miatt majdnem amputálni kellett a karját, a betegségbe minden ötödik ember belehal.


Forrás:

A Szemfényvesztők medencés, víz alatti jelenetének forgatása közben majdnem megfulladt, a stáb pedig azt hitte, színészkedik. Az összetekeredett láncok miatt nem érte el a pánikgombot és ténylegesen fulladozott.


Forrás:

Hihetetlen, de Steve Jobs megformálása kórházba juttatta. A techguru állandóan gyümölcsöt evett, Kutcher pedig hasnyálmirigy gyulladást kapott a sok szőlőtől.


Forrás:

A Számkivetett forgatásán sebet szerzett a lábán, ami felülfertőződött és kis híján vérmérgezést kapott a közkedvelt színész.


Forrás:

Vélhetően túlságosan is komolyan vette tévéműsorának címét, a Killing Zac Efron címet a dögös színész. Zac tífusszal fertőződött meg Pápua Új-Guineában, ami nagyon kemény lázas állapottal járt.


Forrás:

Egy mozgássérült férfit alakított A bal lábam – Christy Brown története filmben, de két bordája is eltört attól, hogy soha nem lépett ki a tolószékéből, mások emelgették és erősen görnyedt testtartásba szorult.


Forrás: Halle Berry a Megsebezve című filmet egy valódi MMA-harcos segítségével forgatta le. Egy verekedős jelenet során azonban olyan erős ütést kapott, hogy eltört két bordája. "A bennem lévő harcos felállt, és azt mondta: "Csak tovább kell menned, vegyél be egy Advilt, és lépj ezen túl" - mondta a Sports Illustratednek.
Forrás: A színész legenda egy interjúban árulta el, hogy annak idején a Rocky IV forgatásán igyekeztek minél élethűbb bunyót bemutatni, és emiatt Lundgren egyszer alaposan mellkason ütötte, ebből pedig baj is lett. Eltörtek a bordái és a szívét is ütés érte, ami miatt 9 napig feküdt az intenzív osztályon.
Forrás: Tom Cruise nemcsak tehetségéről, de vakmerőségéről is ismert. Szereti maga megcsinálni a legdurvább jeleneteket.
Ez történt a Mission Impossible 6 forgatásán, ahol egy ház tetejéről ugrott át egy másikra, ám ez igencsak balul sült el. A drámai pillanatról videó is készült, a bokája pedig szilánkosra tört. Érdekesség, hogy a színész először direkt nem szólt, mert nem akarta újra venni a jelenetet, így az is a film része lett.