Galéria

5 tipp, hogy a Dűne című filmet becsempészd az öltözködési stílusodba

Forrás:

Zendaya nemrég részt vett a Párizsi Divathéten, amely az év egyik legdivatosabb rendezvénye. Szilva színű, egyedi Fendi ruhában lejtett végig a vörös szőnyegen, amiben fantasztikusan festett. Nemcsak a frizurája volt egyszerre retró és futurisztikus, de az ujj nélküli kesztyű, és a kivillanó vállak is vitték a prímet a megjelenésben. Számos hasonló, különböző kivágásokkal megálmodott ruhát találsz a piacon, ahogy az ejtett vállú darabok is menőnek számítanak most.


Forrás:

Még 2021-ben, a londoni Dűne-vetítésen viselt egy nagyon különleges Rick Owens ruhát, ami nemcsak szoborszerű volt, de a homok mozgására is hajazott. A semleges, bézs színű flitterek, illetve a hozzá párosított gyémánt ékszerek gyönyörűen festettek rajta. A flitter a tavasz egyik nagy visszatérő trendje lesz, ilyen visszafogott árnyalatban pedig akár még a tengerparti nyaralás alkalmával is előkerülhet a gardróbodból, nemcsak szilveszter éjjel.


Forrás:

A Dűne második részének premierjén ebben a fekete ruhában jelent meg a sztár Londonban, aminek épp az egyszerűségében rejlett az éterisége. Zendaya akár egy festmény, úgy nézett ki. Egy egyszerű fekete ruhával sosem lehet mellélőni!


Forrás:

Nemcsak Zendaya, Florence Pugh is a filmben látott stílust utánozta a vörös szőnyeges eseményeken. A Párizsi Divathéten a Valentino márka nagyköveteként jelent meg a színésznő és egy egyvállas fekete ruhát választott a show-ra. Az egyszerűsége tökéletesen illik a Dűne-stílushoz, az arany kiegészítők pedig felteszik a pontot az i-re. A hangsúlyos arany kiegészítők és a fémek rétegezése is segíthet beépíteni a film esztétikáját a gardróbodba.


Forrás:

Florence Pugh elegáns, de lazább szettben érkezett januárban az American Film Institute Awards díjátadójára Los Angelesbe. Ez a homokszínű szett Stella McCartney-tól származik, katonai ihletésű formával rendelkezik, ami a Dűne-filmek átfogó témája is egyben. Ez a szett szó szerint megfelel a film divatesztétikájának, mert a struktúrát és a semleges tónusokat is kihasználja.