Galéria

A nézők döntöttek: Minden idők 10 legjobb filmje Julia Roberts főszereplésével

Forrás:

A Micsoda nő mindenhol a világon elismert és szeretett film, egy modern tündérmese, melynek jelenetei és kulcs mondatai örökké velünk maradnak.


Forrás:

A 2010-es romantikus vígjáték Elizabeth Gilbert bestseller memoárja alapján készült. Julia karaktere önmagát és az élet valódi értelmét keresi, miközben Olaszországon, Indián és Balin keresztül utazgat. Magával ragadó élmény.


Forrás:

Az igaz történeten alapuló drámában Roberts megmutatja, milyen egy erős nő, egy harcos anya, milyen egy kis ember, ha nagy szíve van. Nem is csoda, hogy Oscar-t kapott érte.


Forrás:

Igazi romkom tele érzelmekkel, izgalommal és poénnal. Hihetetlen, hogy 1997-ben láttuk, mert élesen élnek a szemünk előtt a zseniális karakterek.


Forrás:

Egy másik vígjáték, melyben Julia és Hugh Grant valami elképesztő műsort adott. Ez volt az az időszak, amikor a romantikus komédiák tartottak életben minket.


Forrás:

Muszáj volt még egy alkalomra összehozni Julia Roberts-et Richard Gere-rel. Egy szintén kötelező darab a kilencvenes évek romkom palettájáról.


Forrás:

Julia szerencsére erős drámai oldallal is rendelkezik. Denzel Washington oldalán egy fiatal jogászt alakít, aki szövevényes összeesküvésbe csöppen, amelyet ki kell nyomoznia.


Forrás:

A díjnyertes színpadi darab adaptációjaként furcsa melodráma bontakozik ki. Julia olyan fenomenális szereplőtársakkal játszik együtt, mint Natalie Portman, Clive Owen és Jude Law.


Forrás:

Igazi családi dráma, mely megmutatja a szeretet erejét és olyan komoly témát boncolgat, mint az elmúlás. Susan Sarandon mesteri társa volt Robertsnek a filmben.


Forrás:

Juliának akkor sincs szégyenkezni valója, ha egy akciófilm szerepe találja meg, sőt! Ez az egyik film a sok közül, melyben a világsztár együtt játszik barátjával, George Clooney-val, ráadásul házastársakat alakítanak.