Galéria

5 megdöbbentő tény a Szerelmünk lapjai című filmről, amit nem akarsz majd elhinni

Forrás:

Sokan mondják, hogy a Szerelmünk lapjai története túlságosan életszerűtlen, pedig ez nem igaz: a regény szerzője, Nicholas Sparks elárulta, hogy a felesége nagyszüleinek kapcsolata inspirálta azt. „Két olyan csodálatos emberről van szó, akik több mint 60 évet töltöttek együtt.” De családban marad a szereposztás is: az idős Allie-t a rendező édesanyja, Gena Rowlands játszotta el!


Forrás:

Ne szégyelld, ha a film közben zokogni kezdesz: Rachel McAdams sem tagadja, hogy kisírta a szemeit a forgatókönyv olvasása közben. „Csoda, hogy másnap fel tudtam kelni, annyira össze voltam törve” – vallotta be a színésznő, aki egyébként mindenkit megríkatott a stábból a castingon.


Forrás:

Ryan viszont eredetileg nem volt túlságosan elragadta Racheltől: a rendező, Nick Cassavetes szerint az egyik forgatási napon Ryan azt kérte tőle, cseréljék le a kolléganőjét, a direktor azonban nemet mondott erre. Végül Ryan belátta, hogy Rachel mennyire kiáll a karaktere mellett, emiatt tisztelte is őt, sőt, később (ahogyan azt már tudjuk is), bele is szeretett a való életben is.


Forrás:

A vérbeli Ryan-fanoknak talán feltűnt már, de egyébként kevesen veszik észre, hogy a színész a Szerelmünk lapjai kedvéért színes kontaktlencsét hordott, hogy jobban hasonlíthasson a Noah időskori énjét alakító James Garnerre. Ryan amúgy állítólag azért kapta meg a szerepet, mert a rendező szerint ő nem olyan volt, mint a többi fiatal színész Hollywoodban – a direktor nem menő pasinak, hanem csak egy rendes srácnak tartotta, ami tökéletessé tette őt a feladatra. (Mondjuk itt szeretnénk tiltakozni az ellen, hogy Nick Cassavetes nem látta őt túlságosan jóképűnek.)


Forrás:

Ryan a szerep kedvéért kipróbálta magát ácsként, két hónapot töltött egy bútorasztalos mellett, és a filmben olyan székeket is láthatunk, amit ő készített. Rachel pedig balett-, és etikettórákra járt és nagyon kemény edzéstervet követett, míg Ryan hónapokon át mindennap dolgozott az izmain… és az eredmény magáért beszél!