Galéria

Ez lesz a 6 legmenőbb tavaszi trend 2024-ben

Forrás:

Az utóbbi években megint előtérbe kerültek a miniszoknyán, amik a ’90-es és a ’20-es években taroltak utoljára. Nyugi, idén nem kell lábat villantanod, ha nem szeretnél, ugyanis nemcsak a mini, de nagyjából mindegyik verzió menőnek számít majd tavasszal. A nadrágokat kissé háttérbe szorítva kerülnek előtérbe a szoknyák, amik arra hivatottak, hogy kifejezzék a feminin energiáidat.


Forrás:

Virágok, tavasszal? Persze, tudjuk mit gondolsz, nincs új a nap alatt, de kihagyhatatlan trendnek számítanak idén is a virágmintás darabok. Szinte minden divattervező felvonultatott virágmintás ruhákat a kifutókon, melyek közül a rózsa kiemelkedően népszerű volt.


Forrás:

Úgy tűnik, nem szükséges elpakolnod a szilveszteri buliban viselt fényes cuccaidat, ugyanis még tavasszal is hasznosíthatod őket. Sőt, a metálfényű anyagok, az arany és az ezüst nemcsak a tavaszit trendek között található meg, de egész évben a legmenőbb színek közé tartoznak majd. Persze ezeket a darabokat leginkább partikra, esti randira tudod viselni, de egy csillogó sneakert akár a hétköznapi öltözködésedbe is könnyen beépíthetsz.