Galéria

7 lejárt trend, ami már nem lesz menő az esküvőkön 2024-ben

Forrás:

2024-ben érdemes okosan befektetned a pénzed, ha esküvőről van szó, és nem elpazarolni valami olyasmire, amit sokan elhagynak vagy ki sem tesznek a polcra otthon. A köszönőajándéknak ma már nem kell kézzel fogható kis apróságnak lennie, ha nem készülsz ilyesmivel, hidd el, fel sem tűnik a násznépnek. Ezt a pénzt inkább fordítsd valamilyen élményre, amire később is emlékezni fognak: egy fotófülke például jó ötlet lehet.


Forrás:

A hagyományos vendégkönyv már évek óta kiment a divatból, helyette számos egyéb módon szabhatod személyre ezt az elemét az esküvőnek. A legújabb trend a fotók és bejegyzések készítése helyett a „hangposta” hagyása. Ez lehetővé teszi a vendégek számára, hogy felvegyék a gondolataikat, megragadják a pillanat hangulatát és rögzítsék a jókívánságokat.


Forrás:

Nemcsak elcsépeltté vált a csillagszórós fotó az utóbbi években, de mivel este, a lagzi vége felé készülnek ezek a fotók, általában a szervezők számára is rémálom összeterelni az ittas állapotban lévő vendégeket és épp csillagszórót adni a kezükbe.


Forrás:

Persze szuper dolog, amikor a koszorúslányok és vőlegény haverjai is benne vannak egy közös táncban, amivel feldobják a hangulatot a tánctéren, de van, akitől túl sok ilyesmit kérni. Nem mindenki érzi komfortosan magát akkor, ha 100 ember előtt kell szerepelnie – főleg táncolnia, így érdemes figyelembe venned az egyéni preferenciákat. Bár néhány éve még menőnek számított, idén nem tartozik a trendek közé.


Forrás:

Természetesen mindenki úgy dekorálja a saját esküvőjét, ahogy az neki a legjobban tetszik, de a szakértők szerint ez is egy lejárt trendnek ígérkezik. A boho esküvők egyik alapvető kelléke volt, hogy az élő virágok közé becsempészték a szárított virágokat és a pampafüvet is, idén sokkal nagyobb teret kapnak a zöldek és az igazi virágok.


Forrás:

A szögletes boldogságkapu pár évig divatosnak számított, de a pampafüvekkel együtt most ennek is leáldozott. Érdemes élő virágokkal borított boldogságkapuban és lágy ívekben gondolkodni, ha idén tervezed az esküvőd.


Forrás:

Leáldozott a túldíszítettségnek és az aranyozásnak, ehelyett érdemes a helyszín adottságaihoz igazítani a dekorációt. Ha természetközeli esküvőt tervezel, már önmagában is nyert ügyed van a sok zölddel, nem kell túlhalmozni a díszítést. Idén a kevesebb több elve érvényesül majd.