Galéria

A mesterséges intelligencia szerint így néznének ki és ennyi pénzt keresnének a királyi család tagjai, ha hétköznapi emberek lennének

Forrás:

Károly király 2023-ban koronázták meg, miután 2022-ben elhunyt II. Erzsébet királynő. De azt talán kevesen tudják, hogy Cambridge-ben szerzett történelem, régészet és antropológia szakon MA diplomát, így kijelenthetjük, hogy a király igencsak okos.

Az AI úgy véli, Károlyból jó régész lenne, vagy - a házépítés iránti szenvedélye miatt - közösségfejlesztő. A munkával évi 11 és 16 millió forint közötti összeget kereshetne - ez abszolút tiszteletreméltó fizetés, de valószínűleg nem elég ahhoz, hogy fenntartsa jelenlegi fényűző életét.


Forrás:

Eugénia a Newcastle-i Egyetemen végzett angol irodalom, politika és művészettörténet szakon, így galériaigazgatóként vagy levéltárosként is nagyot alkothatott volna. Vilmos és Harry unokatestvére az AI szerint évi 11 és 17 millió forint közötti összeget kereshetne egy ilyen munkával.


Forrás:

A leendő király a tekintélyes St. Andrews Egyetemre járt, ahol feleségével, Katalin hercegnével is megismerkedett, ahol is MA diplomát szerzett földrajzból. 

Az AI szerint Vilmos jó kereskedelmi földmérő vagy környezetvédelmi tanácsadó lenne, amivel évente 9 és 15 millió forint közötti összeget vihetne haza. Munkájától függetlenül azonban úgy tűnik, a walesi herceg továbbra is meglehetősen elegáns ingben és nyakkendőben tartaná a látszatot.


Forrás:

Katalint azonnal a szívébe zárta az egész világ, miután 2011-ben összeházasodott Vilmos herceggel, mostanra pedig leginkább megnyerő mosolyáról és trendet teremtő ruháiról ismert. 

Katalin a St. Andrews Egyetemen végzett művészettörténet szakon, az AI szerint pedig ennek köszönhetően művészeti örökségmenedzserként vagy művészeti ügyintézőként is boldogulhatna. Bár a szerepkörben valószínűleg legfeljebb 13 millió forintot keresne, az AI szerint ugyanolyan divatos maradna, mint most.


Forrás:

Eugénia húga remek történelemtanár lehetne, véli az AI.

Beatrix a délkelet-londoni Goldsmith Egyetemen szerzett BA diplomát történelemből és esztétikából, mielőtt megismerkedett volna a férjével, Edoardo Mapelli Mozzival, az AI pedig úgy véli, hogy a hercegnőből kiváló történelem tanár lenne, ha nem lenne a királyi család tagja.

Egy történelemtanár Angliában jellemzően akár 15 millió forintot is kereshet évente!


Forrás:

Igaz, Meghan már elhagyta a királyi családot, ám a színészethez – amiről a királyi család miatt mondott le – azóta sem tért vissza.

A mesterséges intelligencia azonban megmutatta, hogy mi lenne, ha Meghan tényleg csupán a diplomája által szerezhetne munkát. Harry herceg felesége nemzetközi kapcsolatokból szerzett BA diplomát, így az AI szerint szuper filantróp lett volna nemzetközi segélyszervezeteknél, bár nyilvánvalóan ez lenne a legkevésbé jövedelmező munka a királyi család összes tagja közül.