Galéria

Toplista: 9 női sztár, akinek a legtökéletesebb az alakja a tudomány szerint

Forrás:

A toplista kilencedik helyén az 57 éves mexikói-amerikai színésznő áll, aki bárhol is jelenik meg, azonnal ellopja a reflektorfényt mindenki más elől. Na persze nem véletlenül: a hatodik X-hez közel is fantasztikus formában van, és elképesztő a kisugárzása. Az aranymetszés szabályai szerint 88%-ban megfelel a tökéletes testről alkotott képletnek, de mi azért adnának neki jó pár plusz pontot azért, amilyen magabiztosan áll az idő múlásának kérdéséhez – például az sem zavarja, hogy őszül.


Forrás: Emlékszel arra, amikor a Jóbarátokban Joey összeköltözött Janine-nel? Tudod, ő volt az a francia csaj, akibe kábé első látásra belezúgott. És ez érthető is, mivel az őt alakító Elle Macpherson alakja a számítások szerint 88.3%-ban megfelel a tökéletes testnek.
Forrás:

Bár a most 51 éves Cameron Diaz egy ideje hátat fordított Hollywoodnak, és inkább a családjára fókuszál, azért nem felejtkezünk el róla: ezen a toplistán főleg nem, hiszen az alakja 91%-ban megközelíti a legtökéletesebbet.


Forrás:

Katy Perry sosem félt önmaga lenni: gond nélkül hajszínt vagy stílust vált, amikor csak akar, nem érdekli más véleménye, elfogadja önmagát. Mondjuk azért annnnnnyira nincs is nehéz dolga, hiszen a teste a számítások szerint 92%-ban tökéletes.


Forrás:

A brit színésznő-modell, Kelly Brook telt idomai 92,9%-os aránnyal kerültek fel a listára. Látod, szó sincs arról, hogy koplalni kellene a tökéletes alakért!


Forrás:

Ugye egyáltalán nem lepődtél meg, hogy Marilyn Monroe a toplista élén van? Mégiscsak ő a világ egyik legnagyobb szexszimbóluma. Homokóra alakja 94%-kal közelíti meg a tökéleteset


Forrás:

Helen Mirren igazi természetes szépség, aki egyáltalán nem az életkora határoz meg, sőt, büszkén viseli a ráncait az őszülő hajával együtt. Az alakja pedig majdhogynem tökéletes, egészen pontosan 95.6%-ban.

 


Forrás:

A valóságshow-sztárt sokan támadják az formái miatt, holott az 96.3%-ban tökéletes.


Forrás: Éééés akkor most dobpergés következik, mert elérkeztünk a dobogó legfelső fokához, ahol a Fekete Özvegy sztárja, a 39 éves Scarlett Johansson áll 96.4%-os mutatóval.