Galéria

8 gyönyörű világsztár, akivel Lewis Hamilton randizott: Palvin Barbi is köztük volt!

Forrás: Lewis leghosszabb kapcsolata volt, akivel 2007-ben találkoztak az MTV EMA-n. Állításuk szerint szerelem volt első látásra, amelyből évekig tartó boldog kapcsolat lett. Sajnos azonban 2015-ben, 8 év után eltávolodtak egymástól a sok külön töltött idő miatt, de jó barátai maradtak egymásnak.
Forrás: Nicole-lal való szakítása után Lewis Rihannával kezdett találkozgatni. Bár mindketten azt bizonygatták, hogy csak barátok, többször kapták le őket olyan helyzetben, amiből egyértemű volt, hogy több van köztük puszta barátságnál. Pár hónap után azonban Rihanna egyik barátja elmondta, hogy bár kedvelik egymást a Forma1-es pilótával, egyikük sem akarja még elkötelezni magát.
Forrás: 2016-ban derült fény a románcukra, amikor az énekesnő és Hamilton egy jachton romantikázott. A kapcsolatból azonban egy pár hetes viszony lett.
Forrás: Lewis a 2016-os Cannes-i Filmfesztiválon ismerkedett meg a modellel, aki később a Monacói Nagydíjon is szurkolt neki. A kapcsolatuk azonban nem fordult komolyabbra. Ettől függetlenül nagyon jó barátai egymásnak.
Forrás: Lewis Hamiltont és a szupermodellt 2016-ban hozták hírbe, miután Cannes-ban töltöttek együtt néhány napot. Kapcsolatuk egy ideig komolynak tűnt, főleg, hogy Kendall többször viselte Hamilton nyakláncát. A kapcsolat nem tartott sokáig, de 2017-ben a MET-gálán örültek, hogy látták egymást.
Forrás: Lewis nem kifejezetten szokott fiatalabb nőkkel randizni, de Sofia esetében kivételt tett. A 14 év korkülönbség ellenére 2017-ben több hónapig randiztak. A  párizsi divathét rendezvényein, valamint a Harper’s Bazaar ICONS partiján is együtt jelentek meg.
Forrás: A rappernő és Hamilton 2018-ban több New York-i Fashion Week eseményen vett részt együtt, de ha ez nem lett volna elég, a románcukat egy közös dubai utazással tették hivatalossá, amiről képeket is megosztottak. Sajnos azonban pár hónap után ennek a viszonynak is vége lett.
Forrás: Az énekesnő Piqué-től való különköltözése után kísérte el Hamiltont több versenyére is. Bár sosem erősítették meg, hogy randiztak egymással, több hónapig találkozgattak és szórakoztak együtt. Shakira egyébként Hamiltonnak köszönhetően virágzott ki.