Galéria

15 pénisztípus, amivel valószínűleg (biztosan) összefutsz az életben

Forrás:

Leírás: Az átlag péniszméret merev állapotban kb. 12 cm. Mikropéniszről akkor beszélünk, ha a hímvessző nem hosszabb, mint 7,5 cm, merev állapotban. Ez azonban nagyon ritka.
A tények: A hosszúság csak egy dolog, de átmérő-témakörben még nem készült átfogó felmérés. Pedig sok nő egyetért abban, hogy az átmérő, azaz a vastagság inkább számít, mint a hossz.
Mit tegyen a partner: Azért, hogy sikerüljön "behozni a réven, ami elvesztett a vámon", behatolás után a nőnek érdemes a férfi medencecsontjához nyomnija a csiklóját.


Forrás:

Leírás: Amelyik merevedéskor legalább 15 cm-es.
A tények: Egyes kóros problémákat leszámítva, alapvetően lehetetlen, hogy egy pénisz akkorára nőjön, hogy fizikailag ne férjen el a hüvelyben, de a túl nagy méret aktus közben fájdalmat okozhat, ezért ilyen esetben inkább a nőnek kell irányítania, hisz fontos kontrollálnia, milyen pózok, milyen intenzitású mozdulatok kényelmesek számára.
Mit tegyen a partner: Előfeltétel, hogy a hüvely és környéke  extra nedves legyen, így hosszú időt kell szánni az előjátékra, aktus közben pedig főleg a nő legyen felül.


Forrás:

Leírás: Amikor a pénisz feláll, enyhén az egyik vagy a másik oldalra hajlik.
A tények: A férfiassága egyenesnek tűnik, amikor nyugalmi állapotban van, csak akkor hajlik el, amikor megkeményedik.
A partner feladata: Fogd fel úgy, mint egy szexi előnyt, kísérletezz és kommunikálj a partnereddel, próbáljatok ki annyi új pozíciót, amennyit csak tudtok, hogy felfedezzétek, hogyan éri el a pénisz vége legkönnyebben a nő érzékeny pontjait a hüvelyben.


Forrás:

Leírás: Ez a fajta nem mindig áll fel vagy marad úgy, amikor kellene.
A tények: Szakemberek szerint a férfiak mintegy 40 százalékánál jelentkezik ilyen vagy olyan szexuális diszfunkció. A “kiszámíthatatlan” pénisz azonban akár nagyobb egészségügyi problémát is jelezhet.
A partner feladata: Rossz mondat:   “Semmi baj, nem számít”, mert dehogynem számít… Jó mondat "Szerintem ezt együtt simán megoldjuk", és tényleg tegyétek is ezt, játékosan, türelemmel, míg felépül a bizalom, megszűnik a görcs. Ha kell, forduljatok orvoshoz, mert a szervi eredetű diszfunkciót semmilyen szexi nővérkés jelmez nem gyógyítja.


Forrás:

Leírás: A fityma érintetlen marad.
A tények: A körülmetéletlen férfiaknak jobban kell ügyelniük a tisztaságra, mivel a baktériumok csapdába kerülhetnek a fityma alatt. Ezt azonban jó esetben mindenki még gyerekkorában megtanulja.
A partner feladata: Nyilván senkinek sem új információ, hogy extra stimulációt jelent, ha a merev péniszen visszahúzzák a fitymát, Arról azonban még a legnagyobb szenvedély közepette sem szabad megfeledkezni, hogy az így feltáruló terület szuperérzékeny és nagyon sérülékeny, szóval finoman kell bánni vele.

 


Forrás:

Leírás: A péniszt borító bőrt (a fitymát) eltávolították, erre gyakran még csecsemőkorban sor kerül.
A tények: Nálunk ez nem túl gyakori jelenség, inkább csak vallási indíttatásból szokott előfordulni. Az Egyesült Államokban viszont ez a leggyakoribb pénisztípus:a 20 év fölötti férfiak kb. 90 százalékát még csecsemőkorában körülmetélték.
A partner feladata: A korábbi kutatások azt találták, hogy a körülmetélt péniszek kevésbé érzékenyek, mint a nem körülmetéltek (mivel a fitymában rengeteg az idegvégződés). Természetesen született olyan kutatás is, amelyik ennek ellenkezőjét mondja, hiszen a brit tudósokhoz hasonlóan tengerentúli kollégáik sem pihennek sokat. Mindenesetre a péniszen a fityma nélkül is marad éppen elég idegekkel gazdagon behálózott, érzékeny terület, így minden mehet a szokásos módon.


Forrás:

Leírás: A leggyakoribb tipus: amikor kemény, jóval nagyobb, mint amikor petyhüdt.
A tények: Egy nemzetközi férfi-egészségügyi felmérés szerint a férfiak 79 százalékának ilyen pénisze van.
A partner feladata: Ha az előjáték során az ujjak átkulcsolják a tövét, a hímvessző teleáramlik vérrel. Ugyanez a mozdulat segíthet a férfi orgazmusát is késleltetni.


Forrás:

Leírás: Mérete többé-kevésbé azonos, függetlenül attól, hogy épp készen áll-e a bevetésre vagy ernyedt állapotban van – mindig azt mutatja, ami ő valójában.
A tények: Egy felmérés szerint a férfiak 21 százaléka ennek a típusnak a büszke tulajdonosa.
A partner feladata: A bánásmód semmiben sem különbözik, mint az átlag pénisz esetében.


Forrás:

Leírás: Az ilyen pénisszel rendelkező férfi lelkesedése rögtön lelohad, ha zavarba jön, szégyenkezik, esetleg szorong a szex vagy más mentális blokkok miatt.
A tények: Ha a férfi pénisze nehezen áll fel, vagy ha fel is áll, nem marad úgy, az annak a jele is lehet, hogy pszichésen nem érzi magát komfortosan a partnerével kapcsolatban..
A partner feladata: A hálószobán kívül (biztonságos helyen, ahol egyikőtök sem meztelen és sérülékeny) beszélgetni a kapcsolatról. A kommunikáció és az elvárások tisztázása mindig jó ötlet.


Forrás:

Leírás:  Mintha márványból faragták volna
Tények: Aki az első szexuális együttlét alkalmával ilyennel találkozik, annál az behatolás is simábban, kényelmesebben zajlik.
A partner feladata: Haa nőt a márvány pénisz a szeretkezés alatt kevésbé stimulálja, érdemes bevetni a péniszgyűrűt vagy a bordázott óvszert.


Forrás:

Leírás: Néhány hímvesszőnek karakteres az anatómiája, amikor kemény – az erek ilyenkor nemcsak láthatóak, de fizikailag is tapinthatóak.
A tények: Két dolog alapvetően befolyásolja az erességet: a genetika és az izomzat. (Azoknak a férfiaknak, akik többet edzenek, kifejezetten vastagak lehetnek az ereik)
A partner feladata: Élvezni az extra textúrát, ami bizonyítottan nagyobb örömet okoz a nőknek.


Forrás:

Leírás: Nem, itt nem a rasszokról beszélünk. Az olyan péniszt értjük ezen, amelynek a bőre sötétebb, mint a férfi más testtájain.
A tények: Nőknél is előfordul, hogy a szeméremtest egy kicsit sötétebb színű, mint a bőr többi része. Ez mindkét esetben csak pigmentáció és melanin (sötét színű pigment) kérdése.
A partner feladata: A pénisz állapotát, teljesítményét nem befolyásolja a színe, így a sötét árnyalat semmilyen extra bánásmódot nem feltételez.


Forrás:

Leírás: A sötétebb péniszhez hasonlóan a szeplős pénisz is egy különleges fajta, amelyik jellegzetes pöttyökkel, illetve anyajegyekkel rendelkezik.
A tények: Itt is megjegyeznénk: a bőr színének nincs semmi köze ahhoz, hogy hogyan működik a pénisz, ez pusztán esztétikai dolog. Azért ajánlott odafigyelni, hiszen a szeplők és az anyajegyek más, komolyabb dolgot is jelezhetnek, például szexuális úton terjedő betegségeket vagy bőrrákot...
A te dolgod: Ha új partnered van, beszéljetek a biztonságról, és mindig használjatok óvszert – akár elkérheted az esetleges vizsgálati eredményeit is. Ha a hosszú távú partnerednél veszel észre olyan elváltozásokat vagy sebet, kinövéseket, amelyek korábban nem voltak ott, menjetek el együtt az orvoshoz. Életet menthet!


Forrás:

Leírás: Lehet, hogy lustaságból ilyen a pénisze, de az is lehet, hogy ő így szereti, természetesen. zen a típuson mindenesetre kicsit több a szőrzet a hímvessző töve és a herék környékén.
A tények: A fanszőrzetnek célja van, megszűri a baktériumokat, valamint feromonokat bocsát ki, amelyekkel vonzza a partnert
A partner feladata: Akit zavar a sok szőr, egyszerűen szóljon miatta, hisze egy borotva másodpercek alatt megoldja a helyzetet.


Forrás:

Leírás: Sok férfi szőrteleníti magát az ágyék tájékán teljesen, vagy ritkítja meg egy kicsit ott, ahol elburjánzott a fanszőrzet.
A tények: Bár a szőrszálak segítenek a baktériumok megszűrésében, semmi veszélyes nincs a borotvált péniszben sem.
A partner feladata: Csak élvezni a látványt!