Galéria

7 meglepően alacsony színész Hollywoodból, akiknek magasságuk semmit sem von le sármjukból

Forrás: Az egyik legnagyobb akciósztár, de ez a jelző csak a vásznon állja meg a helyét, mivel Tom az életben 170 centi magas. A tavaly bemutatott Top Gun: Maverick című filmje volt az első, ahol valós magasságát mutatták, nem trükköztek.
Forrás: A High School Musical mozik egykori tinisztárja nem sokat nőtt a „gimi" óta, mivel 173 centi. Szerencsére szerepválasztás terén viszont igazán felnőtt, és tehetségét (na, meg sármját és izmait) egyre jobb filmekben csillogtatja meg.
Forrás: Havas Jon és Ygritte az életben is egymásba szerettek, és Kitnek nem kell aggódnia azon, hogy felesége mellett alacsony tűnik a 173 centijével, mivel Rose Leslie 168 centi.
Forrás: A Pókember sztárjának bizony pipiskednie kell, ha meg akarja csókolni barátnőjét, ugyanis Zendaya 177 centiméter magas, míg Tom mindössze 169.
Forrás: A komikus saját maga is gyakran viccelődik magasságával, hiszen mindössze 157 centiméterre nőtt. De még így is biztosan sok férfi cserélne vele, hiszen micsoda bombanő a felesége!
Forrás: Ugyan magasság tekintetében lemaradt tesójától, James-től, hiszen Dave csak 170 centi, szerintünk tehetség terén egy szinten vannak.
Forrás: És végül egy kis kitekintés a múltba. Ugyan korának egyik legszívdöglesztőbb színésze volt, James Dean csupán 171 centi magas volt.