Galéria

Magyar sztárok, akik őszintén beszéltek függőségükről

Forrás:

Széki Attila Majkával közös munkája révén gyorsan népszerű rapp előadó lett, a siker pedig hamarosan elvitte magával. Egykori társa, Majka volt az, aki nem tűrt tovább és nagy plénum előtt leleplezte Curtis függőségét. Ebből persze botrány és kenyértörés lett, hosszú távon azonban használt a módszer. Noha ők ketten nincsenek már baráti viszonyban, Curtis jó útra tért és azóta nyíltan beszél a drogfüggőségről, szeretne utat mutatni másoknak, és a magánélete is rendeződött - ahogy karrierje is ismét topon van.


Forrás:

A kajakozó vlogjában, az Apák a pácban egyik korai adásában árulta el, hogy élete legnagyobb hibája volt a kokain kipróbálása és használata. Akkoriban nagyon rossz volt az olimpikon kapcsolata a párjával, Tápai Szabinával, és a sportban sem volt eredményes, így egy buliban végül megadta magát a szer csábításának.


Forrás: Krisztián élete édesapja halála után vett mélyrepülést. Szinte senki sem tudott rá hatni, ezért bulizással és drogozással igyekezett enyhíteni a fájdalmat, amit apja hiánya okozott "A drogok esetében az életeddel játszol" - írta könyvében Krisztián, aki apja nyomdokaiba lépve szintén énekes lett.

Forrás: A színészről egy baleset után derült ki, hogy komoly drogfüggő, ám az eset - amit egyébként ő okozott - annyira észhez térítette, hogy még börtönbe vonulása előtt több előadást is tartott fiataloknak arról, milyen negatív hatásai is vannak a drognak egy ember személyiségére és állapotára.
Forrás:

Szabó Győző életéről és szenvedélybetegségéről könyv és film is született, Toxikoma címmel. A film adaptációban Molnár Áron alakította Győzőt, Bányai Kelemen Barna pedig Csernus Imre pszichiátert, aki a színészt igyekezett kihozni a gödörből. Győző kendőzetlenül írt könyvében arról, hogy nemcsak karrierje és kapcsolatai, de még az élete is majdnem ráment a 10 évig tartó függőségre.


Forrás:

A Punnany Massif énekese tinédzser kora óta folyamatosan alkohol-, és drogproblémákkal küzdött, amit az ismertség csak felerősített. Végül teljesen használhatatlan lett a kreativitása, ahogy ő mondta “Egy idő után beszakad a tudatod.” Évekig volt ebben a kábult állapotban, de jó ideje teljesen tiszta.