Galéria

6 meglepő tény, amit eddig nem tudtál a Holiday című karácsonyi filmről

Forrás: Amikor Jack Black-nek felajánlották Miles szerepét, nemet akart mondani, végül csak azért ment bele a forgatásba, mert megtudta, hogy Kate Winslet-tel játszhat, akit nagyon szeret és tisztel.
Forrás: A filmben Cameron Diaz karaktere, Amanda Woods filmelőzeteseket vág, a hamis előzetesekben pedig olyan sztárok tűnnek fel, mint Lindsay Lohan vagy James Franco. Egy ponton még Dustin Hoffman-t is láthatod.
Forrás: Bár a filmben szereplő házcserélős weboldal létezik, Amanda és Iris otthonai nem, ezeket a kellékesek, a kreatív csapat alkotta meg a díszlettervezők segítségével. Sajnos ma már ezek a díszletek sincsenek meg, a forgatás után nem sokkal megsemmisítették őket. Azért a cuki pubba, a The White Horse-ba még betérhetsz!
Forrás: A rendező Nancy Meyers sokkal jobban szerette az őszinte jeleneteket, azért improvizálásra biztatta a sztárjait. Így például, amikor Iris megérkezik Los Angeles-be és táncol, az egy olyan pillanat, ami Kate Winslet ötlete volt.
Forrás: Charlie angyala mindenkit meglepett, amikor azt mondta, élete fizikailag legmegterhelőbb szerepét a Holiday-ben játszotta el. Karaktere, Amanda Woods hóban futott, ugrált egy csomót és összeverte a hűtlen exét. Mindez nagyon sokat kivett Cameron Diazból, aki nevetve mesélte ezt 2006 környékén.
Forrás: Jude Law nem Kate Winsletbe vagy Cameron Diazba szeretett igazán bele a Holiday című film forgatásán, hanem a karaktere kislányait alakító gyerekszínészekbe, Miffy Englefield-be és Emma Pritchard-ba. A tündéri, okos és tehetséges kislányok teljesen elvarázsolták, utólag azt mondta, a velük készült közös jeleneteket szerette a legjobban az egész film során.