Galéria

Julia Roberts és férje, Danny Moder szerelmének idővonala

Forrás:

Julia Roberts és Danny Moder 2000-ben találkoztak először egymással A mexikói című film forgatásán, ahol Julia a film egyik főszereplője volt, míg Danny az alkotás operatőrje. Érdekesség, hogy ebben az időben Julia Roberts Benjamin Bratt-tel járt, de Danny sem volt szingli, ő Vera Steimberg sztársminkes férje volt. Nem sokkal később, 2001 júniusában Julia szakított Bratt-tel, Danny pedig elvált feleségétől, így a friss szerelmesek végre együtt lehettek.


Forrás:

július 4-én Julia Roberts és Danny Moder hivatalosan is összekötötték az életüket, és összeházasodtak Julia 82 hektáros farmján, az új-mexikói Taosban.

A ceremóniát titokban tartották, a vendégeket pedig látszólag azért hívták, hogy a függetlenség napját ünnepeljék, éjfélkor azonban pislákoló gyertyák és kínai lámpások jelentek meg, Julia és Danny pedig meglepték a tömeget, és egy rózsaszirmokkal kirakott körbe lépve tettek fogadalmat egymásnak.


Forrás:

Május 31-én Julia Roberts és Danny Moder hivatalosan is megerősítették, hogy ikreket várnak, majd 2004. november 28-án megszületett Phinnaeus és Hazel.


Forrás:

Julia és Danny bejelentették, hogy ismét babát várnak, 2007. június 18-án pedig meg is született harmadik közös gyermekük, Henry Daniel.


Forrás:

Danny Moder megosztotta a legelső közös képet magáról és Julia Robertsről, bár csak az árnyékuk látszódik. Picit korábban Danny megosztotta az első olyan képét is, amin Julia látható, itt a gyönyörű színésznő a tájban gyönyörködik.


Forrás:

Július 4-én Danny Moder kirakott egy megható posztot, ekkor volt ugyanis a 15. házassági évfordulójuk Juliával.


Forrás:

Julia Roberts tőle szokatlan módon megosztott egy szelfit magáról és férjéről, Dannyről, amin épp csókolóznak. Elképesztően cukik!


Forrás:

Julia Roberts ismét kedvezett picit a rajongóknak, 20. házassági évfordulójuk alkalmából ugyanis egy személyes, egyben nagyon édes képet posztolt férjével. Ebből is látszódik, hogy még ennyi év után is milyen nagy közöttük az összhang!