Galéria

Ezek voltak a Sztárbox második elődöntőjének legmeglepőbb pillanatai

Forrás: Nyári Dia és Dobos Evelin mérkőzése volt az egyik legizgalmasabb "csajösszecsapás". A két színésznő ugyanis már bizonyított az előző adásokban, hogy kemény fából farakták őket. Nehezen lehetett megjósolni, mégis ki lesz az, aki nyertesként fog kikerülni a mérkőzés végén, amit a 4. menet végén sem tudott senki megmondani. Dia és Evelin is elképesztő kitartással adta és kapta az ütéseket. Végül a bírók Evelinnek ítélték a győzelmet. Így jövő héten ő méri össze erejét Berki Mazsival.
Forrás: Az első mérkőzés igen érdekes volt, hiszen Molnár Áron és Józan Laci a való életben nemcsak jó kollégák, hanem nagyon jó barátok is. Ez azonban egy percig sem akadályozta őket abban, hogy apait-anyait beleadjanak a ringben. Arra viszont senki sem számított, hogy amilyen nagy hévvel kezdődött a mérkőzés, olyan gyorsan is ér véget. Molnár Áron egy jól sikerült ütéssel sikeresen megnyerte a mérkőzést.
Forrás: „Először is az szeretném mondani, hogy nem tartom annyira elegánsnak a meccs után ebbe a mikrofonba okoskodni, panaszkodni, mint egyesek. Úgyhogy inkább szeretném megköszönni azoknak, akik nekem szurkoltak, azoknak, akik Tenyának szurkoltak, mert miattatok és miattunk jönnek létre ezek a felejthetetlen pillanatok, és ez az, ami számít.” - mondta Árpa Attila, Istenes Bence előző heti vereségét követő szavaira utalva. A nézők és a kommentelők szerint is becsülendő Árpa kicsit sem visszafogott beszólása, hiszen ezzel is arra ösztönözheti a fiatalságot, hogy soha ne a sérelmeik vezéreljék őket, hanem a tisztesség és becsület.
Forrás: A két színész olyan volt a ringben, mint két hegyomlás, így nehezen lehetett megítélni, ki lesz a nyertes. A 4. menetben szinte már a kifulladás küszöbén voltak mindketten. Láthatóan alig bírták a kezeiket is maguk előtt tartani, így pontozással Árpa Attilát láthatjuk majd a döntőben.