Galéria

4+1 sztár, aki nem hagy semmit a gyerekeire

Forrás:

A James Bond-filmek sztárja, a rettenthetetlen 007-es, Daniel Craig két lány apukája, Ella Craig korábbi házasságából született, kisebbik lánya pedig 2017-ben jött a világra, az ő anyukája jelenlegi felesége, Rachel Weisz színésznő. Egyikükre sem tervez semmit hagyni a halála esetén, úgy tartja, az öröklés mocskos dolog.


Forrás:

A rapper 50 Cent 1996-ban lett apa, ekkor született meg fia, Marquise, akivel sajnos mára nagyon megromlott a kapcsolata. Azt nem lehet pontosan tudni, hogy miért, de a sztár letiltotta a saját fiát a közösségi média oldalakon, aki így kényszerből kénytelen volt nyilvánosan levelet írni neki. A rapper ettől olyan dühös lett, hogy azzal fenyegette, kitagadja őt a végrendeletéből.


Forrás:

A zeneiparban dolgozó üzletember, az X-Faktor atyja, Simon Cowell elképesztően gazdag, azonban egy petákot sem akar a gyerekére hagyni vagyonából. Úgy gondolja, egy szülőnek az idejét és lehetőségeket kell adnia a gyerekének, nem pénzt. Fia, Eric 2014-ben született, jelenleg azt tervezi, megtanul dobolni, rockbandát alapít és fellép apja valamelyik tehetségkutatójában, hátha befut.


Forrás:

Gordon Ramsey éppen a napokban tudatta a világgal, hogy megszületett hatodik gyermeke, a kis Jesse James, ezzel pedig teljessé nyilvánította a Ramsey-családot. Bár nagyon családcentrikus, a sztárséf szigorú nevelési elveket vall, például egyik gyerekét sem hajlandó felvenni az éttermeibe és azt tervezi, hogy halálakor egy fillért sem hagy rájuk. Azt mondja azért, mert így talpraesett, életrevaló felnőttek lesznek.


Forrás:

A nagyszerű színész, Heath Ledger csupán 29 éves volt, amikor 2008-ban tragikus hirtelenséggel elhunyt. A Lovagregény és A sötét lovag sztárjának kislánya, Matilda ekkor csupán 2 éves volt és egy vasat sem örökölt dúsgazdag apukája után, mindent a nagyszülei és nagynénjei kaptak. Ennek oka az volt, hogy Ledger a lánya születése előtt írta a végrendeletét és halálakor még nem újította meg. A gyászoló Ledger-család azt tette, ami helyes, mindent egy szó nélkül átadtak Matildának.