Galéria

Még mindig nem tértünk magunkhoz: ezek voltak a sztárbot legdöbbenetesebb pillanatai

Forrás: Mindenki látványos belépőt várt a színésztől, de erre senki sem számított. Pintér Tiborról köztudott, hogy imádja a lovakat és ideje nagy részét velük is tölti, hiszen számos lovas előadás főszereplője szokott lenni. Ezért sem lehetett volna olyan nagy meglepetés, amikor lóháton érkezett meg a stúdióba, de még így is rengeteg ember szeme kerekedett ki a látványtól.
Forrás: Az énekes már az első menetben megállt pihenni a sarokban. Láthatóan gyorsan kifáradt és az ütéseket sem bírta elviselni, ezért végül feladta a mérkőzést és Pintér Tibor nyert.
Forrás: Nyári Dia a mérkőzés után elárulta, hogy az első két elődöntőt megnézve a védekezésre helyezték a hangsúlyt edzőjével. Ennek pedig meg is lett az eredménye.
Forrás: A két színésznő már a bevonulásnál feszült volt, amit a ringben igyekeztek kiadni. Kemény mérkőzés volt, szinte lehetetlen volt megmondani, ki volt a jobb, de a pontozás alapján Dia nyert.
Forrás: Az est egyik legörömtelibb pillanata az volt, amikor a luxusférjből lett üzletember, Szegedi Fecsó bevonuló számát párja, Bea énekelte, majd jött az újabb meglepetés: ismét apa lesz. Szám szerint a harmadik gyermeke van úton. Beával pedig ez lesz a második közös babájuk.
Forrás: Sokan fogadtak a rapper győzelmére, holott a vele készült interjúban elárulta, hogy mindössze hat edzése volt és ő inkább a saját bunyós tapasztalataira hagyatkozik. Az elején a legtöbb néző az ő győzelmére fogadott volna, végül a második menetben elfogyott az ereje és vesztett.