Galéria

Ezt tudni Tóth Gabi fiatal szeretőjéről, Papp Máté Bencéről

Forrás: 2015-ös Britain's Got Talent tehetségkutató versenyben mutatták meg, milyen különleges is a táncegyüttesük. Akkora sikerük volt, hogy azzal valóban nagyszerű indulást biztosítottak a formációjuknak. Bejutottak a döntőbe és a zsűri egyik legjobb kritikáját kapták a táncukért.
Forrás: A világrekord kísérletre Budapesten került sor, amely során a táncegyüttes egymást felváltva mindössze két perc alatt összesen 4077 leütést, illetve csapást ért el.
Forrás: A táncegyüttes működésének valószínű az is jót tesz, hogy Máté bátyja, Gergő a másik oszlopos tagja a formációnak, aki nem mellesleg a művészeti vezető is.
Forrás: Tóth Gabi nyáron indult erdélyi turnéjára, amely során itthon kellett hagynia férjét és kislányát. A turnéra pedig magával vitte a 4 fiúból álló táncegyüttest is. A közösen töltött idő annyira közel hozta az énekesnőt és Mátét, hogy gyorsan szerelem lett a munkakapcsolatból.
Forrás: Miután fény derült a viszonyra, Horvátországig menekült Gabival, akivel már az eleje óta nem voltak hajlandóak titkolni a kapcsolatukat. Több alkalommal is nyilvánosan mutatkoztak, előző csütörtökön pedig a TV nézők előtt mutatták meg, hogy kitartanak egymás mellett.