Galéria

5 sztár mondta el, hogyan sikerült lefogynia

Forrás:

Rebel Wilson alapvetően nem bánta, hogy nem S-es a ruhamérete, de zavarta a sok érzelmi evés, illetve az is, hogy megtudta, PCOS alakult ki nála, ami egy női hormonális betegség. Ő a Myr Method-ot választotta, ami nem számolgat kalóriát, csupán az alapos rágásra és lassú evésre fókuszál. 50 kilót fogyott így, amiben az is segítette, hogy megtanult néhány szuper meditációs technikát.


Forrás:

Jonah Hill számára nagyon kényes téma az evés és a túlsúly, mert egészen komolyan meggyűlt ezekkel a baja. 2011-ben például azért fogyott majdnem 25 kilót, mert egy ideig nem evett mást, csak sushit. Végül egy dietetikus segítségét kérte, hogy megtanuljon végre helyesen táplálkozni. Azóta nagyszerű formában van.


Forrás:

Melissa McCarty alapvetően jól érzi magát a bőrében, imád Hollywood egyik legkeresettebb duci színésznője lenni, ugyanakkor nála is eljött az a pont, amikor az egészsége miatt fogyni szeretett volna pár kilót. Ő azt mondta erről, semmi mást nem kellett csinálnia, csak odafigyelni az életmódjára. Hozzátette, nagyon unalmas volt a fogyás, hiszen mindent megvont magától, amit szeret és nem igazán járt sehova.


Forrás:

Chris Pratt nagyon hosszú éveken át volt túlsúlyos, ő viccesen azt mondta azért, mert exfelesége, Anna Faris fantasztikusan jól főz. Egy ponton úgy döntött, kezébe veszi az irányítást és tudatosabb lesz, ma már rengeteget edz és kimondottan sportos a testalkata. A mindennapjai részét képezi a futás, úszás, box, illetve a kickbox is. Nem csoda, hiszen második feleségének édesapja nem más, mint Arnold Schwarzenegger.


Forrás:

Mielőtt életmódot váltott volna, Drew Barrymore sokat szenvedett a plusz kilók miatt, különösen kislányai születése után. Ma már minden reggelt citromos vízzel kezd, reggelire avokádós pirítóst eszik, ha pedig a családjával vagy barátaival ül be enni valahova, mindig csak tojást vagy gyümölcsöt kér. Emellett minden reggel kardio edzésre megy, mert tudja, a nap további részében már képtelen lenne rávenni magát. Neki ez nagyon bejött, évek óta semmi gondja a súlyával.