Galéria

Akik dalban írták meg: 6 híres ember, akik durván beszóltak exüknek a szakítás után

Forrás: Justin és Britney 3 évig tartó kapcsolatát mindenki meggyászolta, miután szakítottak. Sőt, mi több Justin egyik leghíresebb slágerét is ez ihlette, amelyben azt ecseteli, hogy az énekesnő megcsalta őt. Több, mint 20 éve éltünk ebben a tudatban, ám nemrég fény derült arra, hogy csaknem Britney, hanem Justin is hűtlen volt. Sőt, mi több, a párnak gyermeke fogant, de miután Justin nem akart apa lenni, Britney kénytelen volt elvetetni őt, amit nehezen dolgozott fel. Az énekesnő mindig is úgy képzelte, hogy együtt családot alapítanak.
Forrás: Akárcsak Britney és Justin, úgy Selena és Justin Bieber szerelme is világhírű. A két sztár a 2010-es években alkottak egy párt kisebb-nagyobb szünetekkel, ám végül örökre szétváltak. Ebben szerepe volt a fiatal koruknak, a médiának és a mentális egészségüknek is. Justin említett számának egyik mondata viszont biztosan fájt az énekesnőnek:

"Anyukám nem kedvel téged, pedig ő mindenkit szeret."
Forrás: Taylor Swifttel összejönni valóban életveszélyes. Legalábbis, ha nem akarjuk, hogy dalban mondja el a szakítást. Így járt többek között Tom Hiddleston is, akivel az énekesnő Calvin Harris-szal való szakítása után jött össze. A "Getaway Car" című számban Taylor arról énekel, hogy már az elején tudta, hogy Tommal nem fog működni, és pontosan azért viselkedett vele így.
Forrás: A Jonas Brothers pár éve úgy döntött, hogy visszavág Taylor dalaira. Így megírták a "Paranoid" című számot, szó szerint az énekesnőnek címezve. 
"Ezért van az, hogy az exem még mindig az exem
Egy szavát se hiszem el
Mindig ellenőrzöm a barátaimmal
És ez megőrjíti"
Forrás: Az énekesnő sosem volt szerencsés a szerelemben. Justin után Kevin Federline, két fia apja törte össze a szívét. A fájdalom pedig olyan erős volt benne, hogy azt ki is írta. A "Why Should I Be Sad?" címe mindent elmond, ami magyarul annyit tesz: "Miért kellene szomorúnak lennem?"
Forrás: Kanye West „Blame Game” című száma exének, Amber Rose-nak szól, akivel nem volt túl könnyű az elválás. Szakításuk után mindketten sárdobálásba kezdtek, amit végül Kanye unt meg először, így ezzel a számmal zárta le, amiben elég kemény szavakat használ és a trágár kifejezésektől sem riad vissza...