Galéria

A coming out előtt: 5 LMBTQ+ híresség, akik teljesen máshogy néztek ki

Forrás: A zseniális énekes non-bináris és genderqueer személyként comint outolt, tehát sem nőnek, sem férfinak nem aposztrofálja magát. A kezdeték kezdetén egy visszafogott, letisztult férfiként ismerte meg a közönség, majd coming outja után lényegében utat engedett a fantáziájának. Vad, nőies fazonok is helyet kaptak a stílusában, amit színekkel és merész szabású ruhákkal tett még látványosabbá. Napjainkban az egyik leginspirálóbb személyek egyike.
Forrás: Az énekesnő 2021-ben coming outolt, mint non-bináris és pánszexuális. Tehát sem nőnek, sem férfinek nem vallja magát, illetve a szerelmet nem a másik neme határozza meg számára, hanem a másik lelke. Ennek hatására a nőies stílusból egy igen vad, rövid hajú, merész külsőre váltott. Ma már úgy véli, nem akar a sokak által kedvelt cicababa lenni, hanem sokkal inkább egyedi és különleges.
Forrás: Az Alkonyat sztárja igazából sosem coming outolt, de már évek óta leszbikus nőként éli az életét. Igazi stíluskirálynő, aki a magas sarkút ugyanúgy imádja, de sokkal maszkulinabb és erőteljesebb lett öltözködésben, mint előtte. Ezt pedig a öltözködése és a haja is erősíti.
Forrás: Az Egyszer csak... sorozat sztárja már férjhez ment, amikor rájött, hogy a nőket is szereti. Ma már nyíltan biszexuális és non-bináris. A Grace Klinika alatt még hosszú hajú csinos orvosként láttuk, napjainkban viszont egy belevaló, vagány külsejű sztár, aki nem félt megmutatni igazi arcát.
Forrás: A Korona című sorozat sztárja egy törékeny finom nőként mutatkozott be a Netflix produkciójában, ma viszont büszkén vállalja, hogy non-bináris.
"A non-bináris lét számomra egy nagyon tág tér, ahol ez nem a nőiesség vagy a férfiasság elutasításáról szól, hanem egyfajta átölelése mindkettőnek." 
Emma stílusában ma már mindkét nem stílusjegyei felfedezhetőek, illetve kopaszon vagy röviden hordja a haját.