Galéria

Kardashian átok: 5 híres pasi, akiknek tönkrement az élete miután szakítottak valamelyik nővérrel

Forrás:

A rapper és a celeb évekig barátok voltak mielőtt kapcsolatuk romantikus fordulatot vett volna. Sokáig álomszerűen éltek, megházasodtak és 4 közös gyerekük született. Ezt azonban Kanye mentális egészségének romlása követte, majd a válásuk. Az HBO Max-on látható kétrészes dokusorozat világít rá arra, hogy Kim és családja módszeresen akarták befeketíteni a zenészt, akitől számos márka fordult el, sőt még barátai is megcsappantak.


Forrás: A komikus, aki nem mellesleg az SNL sztárja volt évekig, miután összejött Kimmel még a megszokottnál is többször kapott helyet a bulvárlapok címlapjain. A nőcsábásznak talán a celeb volt az eddigi legkülönlegesebb kapcsolata, ám miután 8 hónap után véget ért a szerelem, Pete mentálisan összeroppant és több botránya is volt.
Forrás: A férfi hosszú évekig volt Kourtney párja, akivel 3 közös gyerekük született. A se veled, se nélküled kapcsolatnak azonban néhány éve végleg vége szakadt. És bár külön mentek, jó viszony maradt köztük, míg nem Kourt összejött Travis Barkerrel, aki miatt nemcsak ő, hanem a családja is hátat fordított neki. Scott - aki egyébként mindkét szülőjét elvesztette - óriási fájdalomként élte meg a család viselkedését. Többször nyilatkozta, hogy Kourt ezzel mindent elvett tőle.
Forrás: A sportoló Khloé férje volt, de végül ez a kapcsolat is válással végződött. A bírósági hercehurcát követően Lamar elindult a lejtőn. Számos botránya volt függősége miatt és a kapcsolatai sem alakultak jól. Egy interjúban azt mondta, hogy volt felesége családja próbálja befeketíteni, ami a karrierjére is kihatott.
Forrás: Napjaink egyik legjobb rapperének tartott Travis Scott Kylie Jennerrel alkotott egy párt. Az egykori sztárpár kétszer szakított egymással, mindkétszer Kylie fellángolása miatt. Legutóbb Timothée Chalamet miatt rúgta fel a kapcsolatát két gyermeke apjával, ami igencsak megtépázta a férfiasságát, sőt még az új albumának népszerűsítésének is ártott a szakítás.