Galéria

7 híres ember, akiket nyíltan aláztak vagy bántottak a nyilvánosság előtt

Forrás: A színésznőnek nem ment zökkenőmentesen a gyermekei apjától való elszakadás. Jason Sudeikis teljesen összetört, miután Olivia egyik pillanatról a másikra Harry Styles oldalán lett boldog. A férfi fájdalmában egy nyilvános rendezvényen adattá át a gyermekelhelyezési papírokat exének, aki a színpadon, beszéd közben volt kénytelen átvenni azokat. Az eset annyira kellemetlen volt, hogy arra még maga Olivia sem talált szavakat.
Forrás: Az biztos, hogy a valaha volt legszörnyűbb Oscar-gálaként vonul a történelembe az a díjátadó ünnepség, ahol Will Smith Oscar-díjas lett, ám ezt beárnyékolta a tette, amit Chris Rock ellen követett el. A humoristát ugyanis a színpadon élőadásban pofozta fel a színész, amiről ezer meg ezer mém született.
Forrás: A színésznő 1996-ban volt Jay Leno műsorának vendége, ahova új filmjét ment promozni, ám a műsorvezető inkább az addigra már híressé vált szexvideójáról faggatta Pamelát, méghozzá ízléstelen és bántó módon. Bár Anderson zseniálisan reagálta le a kérdéseket, könyvében és dokumentumfilmjében is elmondta, hogy szörnyen megalázó volt Leno viselkedése.
Forrás: A színésszel pár éve történt egy súlyos baleset, amely során annyira roncsolódott az állkapcsa, hogy a rágóizmainak megnagyobbodása miatt az arca is más formát kapott. Ezt ugyan a nyilvánosság előtt nem kommunikálta, főleg a lábadozás és a fájdalmas műtétek miatt, de miután hetekig kikezdték a külsejét, és vádolták meg plasztikai beavatkozásokkal, úgy döntött végre elmondja, milyen súlyos - majdnem halálos - baleset érte.
Forrás: Aki másnak vermet ás, maga esik bele. - tartja a mondás, és, amit valószínű végre Amber Heard is felfogott. A színésznő és volt férje, Johnny Depp rágalmazási pere 2022 egyik legfelkapottabb témája volt, és ami a mai napig cikkek alapjául tud szolgálni. Miután kiderült, hogy a színésznő szinte mindenben hazudott, Hollywood szó nélkül kitaszította magából, és mémek százait készítették róla. De, ami talán ennél is megalázóbb lehetett számára, hogy az egész tárgyalás nyilvánosan zajlódott.
Forrás: Akárcsak Johnny Depp esetében, úgy Kevin Spacey-nél is kiderült, hogy minden ellene felhozott vád hamis volt. Még maga Elton John is kiállt mellette, előző héten pedig hivatalosan is kimondta a bíróság, hogy Spacey nem bűnös. A színész azonban az elmúlt években elképesztően sok megalázásnak és bántásnak volt kitéve mind az utcán, mind online. A karrierje szó szerint a földdel lett egyenlő és a róla készült képeken az is látszik, hogy lelkileg is megviselte az egész procedúra.