Galéria

Még légtornázni is tud – 8 dolog, amit biztosan nem tudtál Margot Robbie-ról

Forrás:

A színésznő édesanyja, Sarie Kessler gyógytornászként dolgozik, ők ketten gyakran jelennek meg együtt a vörös szőnyegen. Margot egyértelműen tőle örökölte a szépségét, van, hogy testvéreknek nézik őket. A sztár korábban egy interjúban árulta el, hogy olyan akar lenni, mint az anyukája, aki a legnagyobb példaképe is egyben.


Forrás:

A színésznő gyakran töltötte a nyarat a nagyszüleinél gyerekkorában, ahol megtanult fát vágni, traktort vezetni, tehenet fejni. Emellett megtanult evezni, softballozni és szörfölni.


Forrás:

Margot Robbie már gyerekként sem volt átlagos, egyáltalán nem vonzották a sima és egyszerű hobbik, ehelyett cirkusz iskolába iratkozott be, hogy artistának tanuljon. Mindössze 8 éves volt, amikor elindult ezen az úton, nem sokkal később pedig okleveles légtornász vált belőle és a mai napig hódol a szenvedélyének.


Forrás:

Margot Robbie mindössze 16 éves volt, amikor egyszerre 3 melót is elvállalt, hogy segítsen az anyjának a háztartásban. Egy boltban helyezkedett el, mellett felszolgálóként és bejárónőként dolgozott. Korábban pedig egy interjúban mesélt arról, hogy amikor elég pénzt gyűjtött össze a munkáival, akkor kifizette az édesanyja jelzáloghitelét, mert úgy érezte, tartozik neki.


Forrás:

Margot Robbie valami nagyon emlékezeteset akart produkálni a Wall Street farkasa című film meghallgatásán, hogy kitűnjön a tömegből. A próbajelenet alatt Margot és Leonardo kiabálni kezdtek egymással, a jelenet szerint a két színésznek a végén meg kellett volna csókolnia egymást. Miközben Margot fejében végig az járt, hogy ez az egyetlen alkalom, hogy csókolózhasson a színésszel, végül teljesen máshogy cselekedett: felpofozta Leonardót. A színésznő azt gondolta, hogy ezután valószínűleg beperelik és sosem játszhat többé... A stúdióban ehelyett mindenki elhallgatott, majd Scorsese és DiCaprio is nevetésben törtek ki.


Forrás:

Persze nem Ausztráliában, hanem azután, hogy New Yorkba költözött, csatlakozott egy csapathoz, mert óriási rajongója volt a Kerge kacsák filmeknek. Így amikor épp nem volt színészi munkája, a csapattal játszott. A sportágért a mai napig rajong.


Forrás:

Sok mindenért rajong, de talán a Harry Potter az, ami kiemelkedik mind közül. A könyvekkel akkor ismerkedett meg, amikor az anyukája barátnőjénél töltötte az időt gyerekkorában, ahol nem volt tévé, így olvasással múlatta az időt. Egyszer egy optikusnak azt hazudta, hogy nem lát jól, hogy szerezzen egy olyan szemüveget, mint amilyen Harry Potteré. Máskor pedig úgy töltötte az egész szülinapját, hogy teát szürcsölgetett és Harry Potter könyveket olvasott.


Forrás:

Margot Robbie a Bunny nevű szakadt plüssállatát tartja a legértékesebb tulajdonának és annyira szereti, hogy minden este vele együtt alszik el. A férje már kevésbé díjazza a dolgot, egy kissé gyerekesnek tartja, ezért, amikor a színésznő elalszik, a férfi gyakran kidobja az ágyukból a nyuszit.