Galéria

Valahol nekik is el kellett kezdeni: A Barbie film szereplőinek első szerepétől mindenkinek le esik az álla

Forrás: Margot első színészi szerepe a 2008-as City Homicide (Városi gyilkosság) egyik epizódjában volt. Innentől kezdve pedig lassan, de biztosan lépkedett felfelé a ranglétrán. Epizód szerepből állandó sorozatszereplő lett, majd jöttek a filmes szerepek. Játszott a Neighbours című ausztrál szappanoperában. Első nagy amerikai tévéműsora a Pan Am volt, és feltűnt az Időről című filmben is. Természetesen napjainkban már jóval nagyobb alakításairól ugrik mindenki eszébe. Ilyen volt a Wall Street farkasa; az Én, Tonya; és a Babylon.
Forrás: Margot a Barbie film főszereplőjeként egyszerűen lenyűgözően szép, ugyanakkor a film egyik különleges mondanivalója, hogy Barbie sem tökéletes. Ő is lehet szomorú, depressziós, fáradt és a halálra is szokott gondolni.
Forrás: 1993-ban, vagyis kereken 30 éve kapta Ryan Gosling az első szerepét, mégpedig a Mickey Mouse Clubban, ahol Britney Spears és Justin Timberlake is elindult a sztárság felé. Bár neki csak később sikerült befutni, már itt látszódott, hogy egy igazi őstehetség, aki sokra fogja még vinni. Tény és való, hogy napjainkban Ryan egy igazi sármőr, kisfiúként is látni lehetett benne ezt a rosszfiús cinkosságot. Olyan filmekben mutatta meg, milyen nagy színész, mint a Blue Valentine, a Véres románc vagy a Túl a fenyvesen.
Forrás: Ryan egyik legzseniálisabb alakítását láthattuk Kenként.
Forrás: Amerika első szerepe a kritikusok által elismert a Real Women Have Curves vagyis Telt idomok című filmben volt 2002-ben.
Tehát több, mint 20 éve varázsol el minket a tehetségével, amit igyekezett mindig tanulságos, jól megválasztott szerepekkel tenni. Ilyen volt a Ki ez a lány?, illetve Négyen egy gatyában című produkciók. Napjainkban is igyekszik minden fiatal és idősebb nőt arra ösztönözni, hogy elfogadja magát és ne féljen másképp kinézni, mint az adott szépségideál.
Forrás: A kapocs a valóság és a Barbie-k világa között. Egy valódi, hús-vér nő, aki olyan monológot nyom le a filmben, hogy szem nem marad szárazon.
Forrás: Issa kitörő szerepét az Awkward Black Girl című YouTube-websorozatában kapta 2011-ben. Ezután 2016 és 2021 között a Bizonytalan című tragikomédia műfajába sorolható sorozatban láthattuk, amelyben nemcsak szerepelt, de ő is írta a történetet. Egy lenyűgöző tehetség, aki kétség kívül remek példa arra, hogy a 20-as éveink végén is jöhet a várva várt siker.
Forrás: Egy erős elnök Barbie karaktereként varázsol el minket.
Forrás: Kate első szerepe az volt, amikor a The Big Gay Sketch Show több mint 20 epizódjában szerepelt 2006 és 2010 között. Ezután 2012-ben csatlakozott a Saturday Night Live-hoz, ahol munkájáért két Emmy-díjat is nyert. Az SNL-n végzett munkája mellett olyan filmekben játszott, mint a Szellemirtók, A kém, aki dobott engem, a Botrány, és a Hivatali karácsony.
Forrás: Kate neve egybeforrt a humorral, így nem csoda, hogy furcsa Barbie karakterét kapta. Bár ő a makulátlanság ellentétét jelképezi, mégis az egyik legszerethetőbb karakter.
Forrás: Miután ugyanabban az évben vendégszerepelt néhány tévés epizódban, Will 1995-ben csatlakozott az SNL szereplőgárdájához. 1995 és 2002 között oszlopos tagja volt a műsornak, és azóta ötször tért vissza, hogy újra magára öltse a műsorvezető szerepét. Természetesen számtalan ikonikus filmben szerepelt, mint például a Tesó-tusa, a Mi a manó?, a Keményítőkúra és a Zoolander, a trendkívüli.
Forrás: Nagyszerűen mutatja be a színész karaktere a mai elnyomó multik felsővezetőit és azt is, hogyan lehetne változtatni a mostani nézeteken.
Forrás: A színész első szerepét 1999-benkapta a Hatodik osztályos idegen voltam! című kanadai gyermek-sci-fi vígjátéksorozatban. Michael ekkor még egy cserfes kisfiú volt, ugyanakkor nagyszerűen megalapozta későbbi sikereit. A Juno, az Itt a vége, A kezdet kezdete és a Superbad, avagy miért ciki a szex? című alkotásokban is nagyszerűen játszott.
Forrás: Allan karaktere sokak számára volt új. Steril, egyszerű, olyan, aki nem tud meglepetést okozni. Ezt a sztereotípiát rombolta le a filmben látott karakter, hiszen mindig az ilyen fazonok okozzák a legnagyobb megdöbbenést.
Forrás: Simu legelső színészi szerepe a Nikita egyik epizódjában volt. Ezt követően számos tévéműsorban szerepelt, majd 2016-ban főszerepet kapott a Kim's Convenience-ben. A nagy áttörést 2021-ben sikerült elérnie, amikor Shang-Chi szerepében brillírozott a Marvel Shang-Chi és A tíz gyűrű legendája című filmben.
Forrás: Az erőszakos, törtető és nőket leuraló Ken, akinek lételeme a rivalizálás a többi férfivel...