Galéria

Margot Robbie ellenállhatatlan szettjei a Barbie-turnéról: pontoztunk őket!

Forrás:

Ezt a Bottega Veneta együttest akár saját magunkon is el tudnánk képzelni a nyár folyamán, annyira menő! Az meg már csak hab a tortán, hogy a pink Cadillac-kel teljes harmóniában van.

10/10


Forrás:

Ez a szett nagyon hasonlít az előzőhöz: egy crop topról és egy átlapolt szoknyából áll, ami pedig különleges benne, az a gingham minta. A Prada lágy árnyalata nálunk is betalált!

10/10


Forrás:

Ez a ruha egyértelműen egy eredeti pöttyös Barbie-ruhából merít ihletet, ami modernné varázsolja, az a kivágása és a sárga táska.

10/9


Forrás:

Hihetetlen, de Margot Robbie még a reptérre is stílusosan érkezik: ki mondta, hogy csak melegítőnadrágban és sneakerben lehet utazni? A színésznő biztosan nem! Ez a vintage Chanel tweedkabát ráadásul nagyon jól áll neki, arról nem is beszélve, hogy a bőröndjét is ehhez a darabhoz választotta.

10/10


Forrás:

Ez a Hervé Legér ruha Barbie első megjelenésére utal, ami egy zebramintás darab volt. A színésznő ebben is tökéletesen fest, de nekünk a rózsaszín az igazi!

10/7


Forrás:

Egyszerűen imádjuk a loafer-zokni kombót, ahogy a metálfényű szoknyát is. Egyedül a pulcsi nem az igazi – azt leszámítva, hogy Margot ebben is gyönyörűen néz ki!

10/7


Forrás:

Ez a ruha bebizonyítja, milyen tökéletes összhangot lehet teremteni két ennyire eltérő anyag között: a bőr szuper összhangban van az átlátszó hálós hosszú ujjúval. Az ezüst kiegészítők pedig csak fokozzák az hatást.

10/8


Forrás:

Ez az egyik legjobban összehangolt és legcukibb szett azok közül, amit Margot eddig viselt. Nemcsak a magas sarkú illik tökéletesen a szetthez, de egy szívecske alakú, szögecses táska és egy mini kalap is kiegészíti a vintage Moschino szettet.

10/10  


Forrás:

Apropó vintage Moschino, erről a szettről nem biztos, hogy Barbie ugrik be nekünk elsőként, de az biztos, hogy a nyár egyik legédesebb mintája!

10/9


Forrás:

Erre a Versace darabra nincsenek szavak: akár egy tündér!

10/10