Galéria

Magyar férfiak és nők megosztották a legbizarrabb randis sztorijukat

Forrás: „Volt egy full pszicho csaj, késsel a párnája alatt aludt és random hangulatot váltott. Úgy paráztam tőle, hogy lefeküdni sem tudtam vele. Nehéz volt kimagyarázni.”
Forrás: „Volt egy olyan, aki tudta hol lakom és néha csak odament este nézni az ablakom és ezt így teljes természetességgel mesélte el nekem. Meg egy mi lesz ha terhes leszek balhé is lement, holott védekeztünk. Kikukáztattam vele a terhességi tesztjét, hogy fotózza le, mert bemondásra nem hiszem már el. Hát természetesen nem volt terhes.”
Forrás: „3. randin egy vendéglátó helyen, ahol rajtunk kívül csak családok vacsoráztak, előrukkolt a nagy titkával, miszerint ő rasszista. Majd miközben próbált érvelni a rasszizmus mellett (nem sok sikerrel) néha átnéztem a válla fölött, hogy hányan hallhatják eme remek beszélgetést. A harmadik után felállt, hátranézett a mögötte ebédelő családra, majd ordítani kezdett a velünk egykorú fiúra, hogy mit szemezget velem, mi éppen egy randin vagyunk, mit képzel. Itt felálltam és elsiettem. Persze utánam jött, el is ért. Majd ezt mondta: “Talán ha nem vettél volna fel ilyen kivágott felsőt, ez nem történt volna meg”. Amikor leszálltam a villamosról még írt, hogy sajnálja ha rosszul éreztem magam, ő nagyon jól érezte velem magát, reméli hamarosan találkozunk majd.”
Forrás: Beültünk egy kocsmába, nagyon jól éreztük magunkat, kb 7 órát töltöttünk ott, de csak lightosan iszogattunk egy pár sört, semmi részegség. Már azon gondolkodtam, hogy ez meglepően jól alakul, amikor úgy éjfél körül kiderült, hogy a melegeket nem tekinti embereknek, szerinte a keleti hagyományok az “igaziak”, ahol még megvolt a nő meg a férfi “helye”. Mondom papa te valamit nagyon félrenéztél, mert én nem az a nő vagyok, aki ilyesmire vevő. Haza is jöttem egyből. Csak azt bánom nagyon az egészben, hogy az egész szabadnapom erre a kis bolondra ment el.”
Forrás: „Együtt lakott az anyjával kb 25-6 évesen (ami nem baj, de csak azért csinálta, mert nem akarta a pénzét költeni és mert az anyja még a FOGKRÉMET IS LETÖRÖLTE NEKI, AMI A KÉZMOSÓBA CSEPPENT fogmosáskor). Emeletes házuk volt és mondta az anyja, hogy elmegy aludni. Egy ideig csend, tuti elaludt. Épp mikor térdeltem a srác előtt a kanapén, az alsónadrágja a bokáján, megjelent az ajtóban, a SÖTÉTBEN! az anyja, hozzátenném bugyi-melltartóban, hogy jaj ő csak meg akarta kérdezni, mindenünk megvan-e, meg jól vagyunk -e. Wtf. A srác dührohamot kapott, tajtékzott úgy ordított vele. Amikor szakítottam pár nappal később, mondta, hogy amúgy nem bánja, mert van egy csaj akivel végig együtt volt.”
Forrás:

„Találkoztunk, az első 5 percben elmondta a mindenféle pszichés baját nekem, ami oké, hogy van valakinek, csak fura volt ezeket első információként hallani róla.

Egyébként jó hangulatban telt a beszélgetés, humoros volt, de néha volt, amikor bekattant nála valami, és elmesélte nekem, hogy az exe szakítani akart vele, úgyhogy ő abbahagyta a tabizást, hogy ezt megakadályozza, de sajnos nem esett teherbe. Aztán később megemlítette, a beszélgetés témájára és bármiféle kontextusra fittyet hányva, hogy van nála egy kés, nemigen tudtam mit kezdeni az információval, de mondtam, hogy nálam meg van zsepi, ha megvágná magát. A végén nagyon haza akart jönni velem, de nem engedtem, majd feladta, és azt mondta, hogy "Basszus, mióta itt élek, te vagy az első, akit nem sikerül meggyőznöm." Ez igen. Kicsit büszke is voltam magamra.

Végül csak a buszmegállóba kísértem el, ahol felvett egy ott talált, valószínűleg hajléktalantól származó pulcsit, mert fázott. Második randi nem volt, mert véletlenül tökre letiltottam mindenhol szegényt.”


Forrás: „Kiderült róla, hogy neonáci. Elmesélte, hogy a fősulin egy beadandót kellett írniuk egy szépirodalmi műről és ő a Mein Kampf-ról írt és azt a rohadt szemét professzor nem fogadta el. Ezután még percekig magyarázta, hogy szerinte miért SZÉPIRODALMI MŰ. Majd mondtam, hogy részemről nincs meg a kémia, ne haragudjon, kértem a számlát, elköszöntem és letiltottam.”
Forrás:

„Mikor átjött beszélgetni kezdtünk, de percek alatt iszonyat para lett az egész, elkezdett valami történetet, hogy mekkora rohadékok a szülei mert mindig pénzelték és vettek neki egy lakást a belvárosban és ezért már azt hiszik, hogy tartozik nekik valamivel. Kb 3-4 perc volt amíg elmesélte, volt benne hisztérikus röhögés, könnyes szemmel majdnem sírva beszélés és felháborodva majdnem kiabálás éles váltásokkal.

Itt már rendesen féltem, hogy ha olyat teszek ami neki nem tetszik akkor feljelent, hogy megerőszakoltam, úgyhogy kimentem a mosdóba és gyorsan felhívtam egy barátomat, hogy legyen szíves azonnal jöjjön át, szerencsére tíz perc múlva ott volt, újabb két óra múlva pedig együtt távoztak. Később kiderült, hogy a nő többször volt már pszichiátrián.”


Forrás:

„Német srác, első randi. Mesélte, hogy élete során volt 3 idegösszeroppanása amikor is minden alkalommal elutazott valahova a világba és elköltötte minden megtakarított pénzét. Utálja a német lányokat mert MIND szélsőséges feminista, a magyar lányokat pedig szereti mert alázatosak, engedelmesek, tudják hol a helyük (konyha).”