Galéria

Szex menstruáció alatt? Ezt az 5 szabályt tartsátok be és hatalmas lesz az élvezet!

Forrás:

Bármennyire is szeret a párod, el kell fogadni, ha neki nem jön be a menstruáció alatti szex ötlete és neked sem kell szabadkoznod amiatt, ha nincs kedved hozzá. Nagyon fontos, hogy ezt a dolgot nem szabad erőltetni.

De azzal kapcsolatban sincs semmi szégyellnivalód, ha te a vérzés alatt is vágysz az együttlétre! Sok nő szexuális éhsége nagyobb ilyenkor, míg mások egyáltalán nem kívánják a szexet. A döntés a te és a partnered kezében van.


Forrás:

Ne féljetek kommunikálni egymással a menstruációs szexszel kapcsolatban! Nem minden férfi számára tiszta, hogy ilyenkor pontosan mi játszódik le a nők szervezetében ezért érdemes részletesen átbeszélni a pro-, és kontrákat mielőtt egymásnak estek vagy elvetitek az ötletet.

 


Forrás:

Mielőtt beestek a hálószobába, készüljetek fel az akcióra! Egy sötét árnyalatú törölköző a lepedőre terítve, egy csomag nedves kéztörlő az éjjeliszekrényre készítve jól jöhet. Akik már rutinos menstruációs szexelők, azt javasolják - ha bejön az együttlétnek ez a formája-, hogy szerezzünk be egy vízálló lepedőt, ezzel a módszerrel ugyanis számtalan kellemetlenségtől megóvhatjuk magunkat és az ágyunkat is. Aki azonban az ágyneműje tisztasága miatt aggódik, helyszínül válassza inkább a fürdőt.


Forrás:

A nemi úton terjedő betegségeket menstruáció alatt ugyanúgy elkaphatod, mint a ciklus többi napján, ezenkívül a vérzés a nem kívánt terhesség ellen sem véd. Gyakori tévhit, hogy menstruáció alatt a nők nem eshetnek teherbe, pedig az ovuláció akár a vérzés végével is egybeeshet, a sperma pedig még az együttlétet követő 72 órán át nemzőképes marad.

Védekezni pedig azért is érdemes, mert a menstruáció alatti együttlét megnöveli bizonyos betegségek –például a szexuális úton terjedő fertőzések, a HIV, a HPV - átadásának kockázatát, mivel az enyhén nyitott méhnyak szabad utat biztosít a méhből áramló vérnek. Érdemes tehát óvszert használni!


Forrás:

A kielégítő menstruációs szex egyik kulcsa a megfelelő pozíció megválasztása is.

Kevésbé bevállalósak maradhatnak a misszionárius póznál, de a szexológusok ennél a figuránál is azt javasolják, hogy tegyünk a csípőnk alá egy párnát vagy egy összetekert törölközőt, hogy nagyobb legyen az élvezet.

Szuper élményt adhat a kiskifli-nagykifli pozíció (akár felemelt lábbal) is, mely során a behatolás mélységének kontrollja főként a férfi kezében lesz.

A pillangó pozíció is nagy élvezetet ígér. Nem ismered? Feküdj az asztalra, a feneked az asztal végén legyen, a párod álljon előtted. Tedd a lábad a vállára, és emeld meg a csípődet, hogy a behatolási szög jó legyen. Ha a derekad alá beteszel egy párnát, még kényelmesebb lesz.

Ha a fürdőszoba szex mellett döntötök, az álló kutyapóz lesz a ti pozitúrátok. Állj a fallal szemben, a kezeddel támaszkodj a falon, vagy a fürdőkád szélén. Told ki a popsidat, hogy a párod beléd tudjon hatolni. Ha szex közben zuhanyoztok, nincs vér, a meleg víz a menstruációs görcsöket is enyhíti, vagy éppen izgathatja is az érzékeid.

Nincs ok aggodalomra, ha azt tapasztalod, hogy szex után erősebb a vérzésed. Ez teljesen természetes jelenség, a szex közben történő mozdulatok és súrlódás ugyanis átmenetileg felgyorsíthatja a vérzést, ami így az átlagosnál erősebbnek tűnhet közvetlenül az együttlét után.