Galéria

10 legendás, ma már idős színésznő fiatalon

Forrás:

A ma 88 éves Maggie Smith a fiatalabb generációk számára egyet jelent a Harry Potter imádott karakterével, McGalagony professzorral. Pályáját 1952-ben kezdte, kétszer házasodott és két fia született.


Forrás:

A 85 éves Jane Fonda igazi szexbálvány volt a hatvanas években, férfiak milliói voltak odáig érte. A ma is fantasztikusan csinos és elegáns sztár egyik leghíresebb filmje az 1968-as Barbarella.


Forrás:

A 76 éves Susan Sarandon a hetvenes években robbant be, a szépséges, szexi, barna szemű színésznő sok kollégája szívét elrabolta. Három gyermeke született.


Forrás:

A 74 éves Kathy Bates igazi legenda, nem csoda, hogy a mai napig szívesen adnak neki szerepeket a rendezők. Fiatalon ráadásul fantasztikusan csinos volt, buktak rá a pasik.


Forrás:

A 76 éves Glenn Close a hetvenes évek közepén robbant be, igazi szexszimbólum lett belőle, annyira dögösnek találták. Sok szép szerelmet átélt és sok szívet összetört.


Forrás:

A 74 évesen is ragyogó Jessica Lange az Amerikai Horror Story fanoknak lehet ismerős, de talán ők sem tudják, mennyire volt szexi fiatalon kedvenc sztárjuk. Hát, ennyire!


Forrás:

A 77 éves Diane Keaton azon nők egyike Hollywoodban, aki nem fél méltósággal és nőiességgel öregedni, büszkén vállalja ősz haját. Szépsége fiatalon is elragadó és feltűnő volt.


Forrás:

Az orosz arisztokraták leszármazottjaként született, most 77 éves Helen Mirren a hatvanas években kezdte a színészetet, hamar felfigyeltek őrületesen erős szexuális kisugárzására.


Forrás:

Kate Hudson magyar származású anyukája, Goldie Hawn hatalmas kék szemeivel, szőke hajával és madárka alkatával mindenkit magába bolondított. A színésznő idén lesz 78 éves.


Forrás:

Gwyneth Paltrow anyukája, a kereken 80 éves Blythe Danner legalább olyan szexinek számított Hollywoodban, mint évtizedekkel később a lánya. Ugye, mennyire hasonlítanak is?