Galéria

Híres magyar emberek, akik szakításuk után is együtt dolgoztak még

Forrás: Nem sokkal a Sztárban Sztár kezdete előtt szakított egymással az énekesnő és a zenész. Így a tévéképernyőjén keresztül is jól látszódott, hogy tele vannak sérelmekkel. Egyszer még egymás mellé is ültették őket, amely során Andi egy interjúban nem fogta vissza magát, és azt mondta, hogy nem tudja megjátszani magát egy olyan ember mellett, akiben csalódott.
Forrás: Szerencsére azért találunk olyan példát is, amikor két ember felül tud emelkedni egy szerelmi csalódáson. Ez igaz Janza Kata és Pintér egykori párosára is, akik válásuk után is vállaltak közös munkákat. Mindketten a színházon kívül tartják a magánéletüket, ami az ő kapcsolatukra is igaz. Ez lehet a titkuk, hogy a mai napig zseniálisan tudnak együtt dolgozni.
Forrás: A színészpáros a válása után sem félt igent mondani a TV2 Sztárban Sztár műsorának felkérésére. Elárulták, hogy a sok közös munka könnyítette meg a döntésüket, és válásuk után is számos közös darabjuk volt. Lilla elmondta, hogy felnőtt emberekként igyekeztek kezelni a helyzetet, ami nagyon jól ment.
Forrás: Bár voltak rosszabb időszakai az énekesnőnek, érdekes módon Trap kapitánnyal való szakítása kicsit sem ejtett csorbát a jó viszonyukon. Sőt, még közös fellépéseik és számaik is készültek az egykori párosnak.
Forrás: A jóképű műsorvezető és a szépséges énekesnő hosszú évekkel ezelőtt alkottak egy párt. Azóta mindketten felnőttek és a szakítás utáni sebek is begyógyultak. Talán ezért tud működni náluk, hogy közösen szerepeljenek. Pontosabban Bence podcastjában, ahol Fruzsi is többször volt vendég.
Forrás: Úgy néz ki egyedül Tóth Andinak nem működik a jó viszony megtartása, ugyanis Szabó Ádám után Marics Petivel is viharos és csúnya szakítást tudhat a háta mögött. Mindez pedig úgy történt, hogy még javában zajlódtak a Sztárban Sztár forgatásai. Andi egyébként egy interjúban árulta el, hogy nagy kihívás volt számára úgy dolgozni, hogy Petivel már nem alkotnak egy párt.