Galéria

Napi horoszkóp június 10.: a Bikáknak érdemes a saját boldogságukra összpontosítaniuk, a Rákok minden körülmények között számíthatnak egy bizonyos személyre

Forrás:

KOS (március 21-április 20)

Teljes meggyőződéssel hitted, hogy a pozitív eredmény a kezedben van, hogy senki nem veheti el tőled, ám túláradó önbizalmad okán arról megfeledkeztél, hogy bármikor jöhet egy váratlan fordulat, amely meghiúsít mindent. Pontosan ez történik a hétvége első napján is emiatt érthető módon borzasztóan bosszús vagy, nem érdemes azonban csüggedned, csupán azért, mert ez most nem sikerült. Legyen inkább egyfajta motiváció, hogy a későbbiekben ne igyál előre a medve bőrére, illetve arra is, hogy aprólékosabb részletességgel dolgozz ki mindent annak érdekében, hogy még véletlenül se csúszhasson hiba a számításodba! Az  Élet megy tovább, keresd a következő kihívást, amelyben bizonyíthatsz!


Forrás:

BIKA (április 21-május 20)

Rendkívül sokat fáradozol azon, hogy mindenki elégedett legyen veled, hogy mindenki téged éltessen és rébuszokban beszéljen rólad. Fel kell azonban ébredned ebből a rózsaszínű álmodból: nem Csodaországban vagy, ahol te vagy a tündérmese főhőse. Ez bizony a nyers valóság, ahol ugyan próbálhatsz mindenkit boldoggá tenni, de nem tudod az embereket teljes egészükben megváltoztatni, hisz te, egy fecskeként árválkodva nem fogsz tudni nyarat csinálni. Ezért inkább foglalkozz magaddal és a saját maradéktalan boldogságoddal, a többiek pedig majd kovácsolják a saját sorsukat úgy, ahogy tudják!


Forrás:

IKREK (május 21-június 21)

Egy általad sarokba szorítottnak vélt helyzetben elég hevesen reagálsz a hétvége első napján, ami bizony nem vet rád túl jó fényt mások szemében. Talán a kelletténél neked is kevesebb türelmed van egyes szituációkban, ami kétségtelenül azt mutatja, hogy érdemes egy kicsit csakis magaddal és a lelkinegyensúlyoddal foglalkoznod. A saját mentális fáradtságodnak ugyanis nem esnek mások áldozatául, épp ezért igyekezz tehát a hétvége folyamán időt szánnod arra, hogy pihenj, töltődj, hogy lelki és fizikai értelemben egyensúlyba kerülj. Csináld azt, amit jónak látsz, ami kikapcsol a mindennapok körforgásából és csak rólad szól. Ha szükségesnek látod, vegyél ki egy pár nap szabadságot és utazz el oda, ahol jól érzed magad, a gondjaid pedig nem tartanak veled!


Forrás:

RÁK (június 22-július 22)

Kicsit kesze-kuszának ítéled meg az utóbbi időben kialakult helyzetedet, mégis megnyugtat a tudat, hogy van valaki, aki minden körülmények között ott áll a hátad mögött, bármiben számíthatsz rá. Ő az, aki nem csak a megszorult  szituációkban, hanem tényleg mindig melletted áll és támogat vagy épp egyfajta villámhárítóként működik. Szerencséd van, hiszen nem mindenki mondhatja el magáról, hogy ilyen kiváltságos helyzetben van, épp ezért iIgyekezz óvni a kapcsolatotokat, vigyázz rá és éreztesd vele, hogy ő is bármiben számíthat rád.


Forrás:

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

A hétvége első napján nem sikerül túl jól kijönnöd egy bizonyos helyzetből, mely roppant módon bosszant. Ennek okán hajlamos vagy az önvádba és a lelkiismeret-furdalásba beleveszni, ami semmi jóra nem vezet majd. Próbáld azonban helyretenni magadban a dolgokat, vond le a megfelelő tanulságokat, okulj belőlük és tekints úgy minderre, hogy a múltban történt események a te épülésed szolgálják. Ha mindig visszatekintesz, soha nem tudod lezárni azt, ami megtörtént, igyekezz inkább előrenézni, hisz a jövődben új élmények várnak!


Forrás:

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Úgy érzed, valaki készakarva kötekszik veled a hétvége első napján, te pedig nem-igen tudod mire vélni az illető viselkedésért. Egyfolytában ezen kattog az agyad, minden gondolatodat eátjárja az, hogy válaszokat találj a benned kavargó kérdésekre, ez pedig a fontos dolgokról tereli el a figyelmedet. Rázd azonban le magadról ezeket a láncokat, szabadulj ki és légy sokkal magabiztosabb annak érdekében, hogy biztonsággal el tudj függetlenedni. Ne dőlj be mindenkinek, aki azt hiteti el veled, hogy meg kell felelned neki!


Forrás:

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Hosszabb ideje nem tudtál kiemelkedőbb eredményeket elérni, mely mostanra kezd rendkívüli módon frusztrálni, a hétvége első napjára pedig teljes mértékben rányomja a bélyegét a hangulatodra. Mivel azonban azzal semmit nem fogsz elérni, hogy bezárkózol és negatívumokkal foglalkozol, épp ezért érdemes lenne inkább egyfajta önvizsgálatot tartanod atekintetben, hogy mi az, amin változtatni tudnál annak érdekében, hogy ebből az állapotból továbbléphess. Vedd figyelembe a képességeidet, a tudásodat, illetve a határaidat is, mindezek tükrében pedig igyekezz változtatni. Ne késlekedj, hisz ma még megteheted azokat a szükséges lépéseket, amelyek a boldog és sikeres élet elengedhetetlen hozzávalói!


Forrás:

SKORPIÓ (október 24-november 22)

A hétvége első napján valaki egy nagy lehetőséget happol el előled, mely rendkívüli módon feldühít, elsősorban az arcátlanság, másodsorban pedig az, hogy az illető miatt csúsztál le róla.  Nem érdemes azonban ezen sokáig morfondíroznod, hisz ez már megtörtént, változtatni nem tudsz rajta. Fogadd el, hogy ez most így alakult, ne keresd a miérteket, lépj tovább és keress egy következő kihívást, amit teljesíthetsz. Járj nyitott szemmel, hisz minden sarkon van egy olyan lehetőség, amely csak azt várja, hogy megragadd és teljesítsd. Ahogy azonban a mellékelt ábra is mutatja, mert minden a gyorsaságon múlik!


Forrás:

NYILAS (november 23-december 21)

A hétvége első napján valakinek sikerül csőbe húznia, emiatt borzasztóan csalódottnak érzed magad. Bedőltél ugyanis a hamis mosolynak, ami egyszerre dühít fel, ugyanakkor pedig nem érted, hogy miként ismerhettél valakit ennyire félre. Bármennyire is nehéz azonban, igyekezz nem beleragadni a helyzetbe, hisz abban az esetben csak magadnak nehezíted meg a továbblépést. Próbálj felülkerekedni és elfogadni azt, hogy te sem vagy tévedhetetlen, hidd el, ha bízol a megérzéseidben és nyitottabb szemmel jársz a jövőben, nagyobb eséllyel kerülheted el a csalódást!


Forrás:

BAK (december 22-január 20)

Általában szereted előre tervezni a programjaidat, akkor érzed magad komfortosan, ha látod, hogy mire számíthatsz egy-egy helyzetben. Épp ezért  nem-igen tudsz mit kezdeni a hétvége első napján adódó, váratlan szituációval, mely borzasztóan frusztráló számodra. Éppen ezeket a helyzeteket kerülöd ugyanis el kilométerekkel, erre pont fejen talál egy pontosan ugyanilyen. Bosszankodás helyett azonban igyekezz úgy tekinteni az egészre, mint egy derült égből érkező kihívásra, mely ugyan a komfortzónádtól távol esik, mégis amennyiben sikerrel megállod a helyed, abban az esetben roppant büszke leszel magadra. Nos, az a bizonyos pohár félig teli van vagy félig üres? Ez csakis rajtad múlik!


Forrás:

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

A hétvége első napján egy nagyobb társaságban valaki építő jellegű kritikát fogalmaz meg veled kapcsolatban, te azonban igen rossz néven veszed és elég hevesen reagálsz. Talán az zavar a leginkább, hogy mások előtt hozott az illető ilyen helyzetbe, talán a mondanivalója, annyi azonban bizonyos, hogy talán túlságosan elhamarkodottan csattantál fel, mellyel tulajdonképp akaratlanul is hitelesítetted az általa elmondottakat. Bármennyire nehéz is, a téged érő kritikákra ne úgy tekints, mint egyfajta sértésre, használd inkább őket arra, hogy tanulj, épülj és fejlődni tudj a segítségükkel. Meglátod, egyszer te is leszel profi, aki anno a különböző kritikákból okulva lett az, aki és ez rendkívüli büszkeséggel tölt majd el!


Forrás:

HALAK (február 20-március 20)

A hétvége első napján kapsz kedves gesztust valakitől, amire abszolút nem számítottál, ez pedig a jelenlegi lelkiállapotodra is pozitív hatással lesz. Rögtön másképp látod a világot, a júniusi  nap is szebben süt hirtelen, valahogy magukkal ragadnak az optimista gondolatok. Igyekezz te is örömet okozni másoknak, hisz most már a saját példádból tudod, hogy egy apró dolog is képes teljesen eltakarni a viharfelhőket. A mai nap már semmi nem szegheti kedvedet, hisz valaki gondoskodott arról, hogy egész más színben láss mindent magad körül!