Galéria

9 örökérvényű szextitok a pasiktól, amit sosem mondanak el

Forrás: A férfiak szerint nagy tévedés, hogy csak ők szeretnek vezetni az ágyban. Egy nő is lehet domináns, vad vagy éppen kifejezetten vezető típus. Sőt, állításuk szerint, nekik is illik új dolgokat tanulni egy nőtől, amit nagyon hasznosnak tudnak tartani.
Forrás: Sok nő játssza meg az orgazmust, ugyanakkor a férfiak szerint ez azért veszélyes, mert egy idő után azt hihetik, hogy bármikor és bármitől képesek lesznek a csúcsra juttatni minket, ezért nem is ölnek annyi energiát abba, hogy valóban sikerüljön is.
Forrás: Hihetetlen, de amit mi fontosnak tartunk, mint például a borotvált lábakat vagy intim testrészeket, addig a férfiak ezzel egy percig sem foglalkoznak. Az azonban már nagyon zavarja őket, ha emiatt takargatja magát egy nő vagy görcsös lesz szex közben.
Forrás: Sok nő gondolja úgy, hogy, ami az egyik férfinál bevált, az a másiknál is be fog. Akárcsak a mi esetünkben, úgy a férfiak is más-más kézimunkát vagy orális kielégítési technikát kívánnak meg. Valaki erősen és durván szereti, valaki lassan és finoman.
Forrás: Egy romantikus vacsora alatt kapott bók bizony nem egyszerűen kedvesség a részükről. Ezek kifejezetten segítik őket abban, hogy könnyebben kapjanak meg egy nőt. Szerintük nem árulnak zsákba macskát és a folyamatos bókolásból minden nőnek illene leszűrni, mire megy ki a játék.
Forrás: A férfiakat kifejezetten irritálja, ha rájuk teszed a hideg kezeidet és lábaidat, hogy felmelegedjenek. Állításuk szerint ilyenkor úgy érzik magukat, mint egy radiátor, ami csak melegítésre jó, de másra már nem.
Forrás: A férfiak nem szeretnek romantikus filmeket nézni. Véleményük szerint semmi értelme annak, ha tudatosan keressük a lehetőséget a sírásra vagy arra, hogy szomorúak legyünk. Ők mindössze a lehetséges szex miatt néznek végig ilyen filmeket.
Forrás: A férfiak megszűnnek romantikusak lenni, ha elvesztik érdeklődésüket egy nő iránt. Tehát ha állandóan keresed a konfliktust vagy belekötsz apróságok miatt, ne csodálkozz, hogy egy idő után már nem visz vacsorázni vagy nem kívánja veled a szexet. Állításuk szerint kicsit sem nehéz megfejteni egy férfi viselkedését. Ha boldog mindent meg akar tenni érted, ha nem, akkor viszont hajlamosak lesznek magasról tenni mindenre.
Forrás: A férfiak szeretik a szexet! De nem szeretnek semmit, ami monoton. Tehát hosszú távon nem biztos, hogy célszerű megragadni a misszionárius póznál. Dobjuk fel a napjukat egy kis szerepjátékkal, orális szexszel vagy éppen egy szexi fehérneművel.