Galéria

6 zseniális sztori híres emberekről, amiket a volt osztálytársaik meséltek el

Forrás: "Karlie Kloss egy évvel alattam járt a középiskolában. Nem igazán ismertem őt jól, de az egyik legjobb barátom nagyon közel állt hozzá. Már akkor tudatosan figyelt arra, hogy szétválassza a magánéletét és a munkáját, és mindig nagyon édes volt másokkal." - Karlie egyébként a modellvilág egyik legszebb és legkedvesebb tehetsége, amit a tervezők is imádnak benne.
Forrás: "A nagyszüleim Danny DeVitoval jártak iskolába. Azt mondták, mindig is azt hitték, hogy börtönben végzi." - ezt valószínű azért gondolhatták így, mert a színészlegenda fiatalabb korában igen kezelhetetlen és tipikus rosszfiú volt.
Forrás: "Harry Styles-szal jártam egy iskolába. Nem ismertem, de elég csendesnek tűnt. Emlékszem, hogy a bandája [White Eskimo] az iskola aulájában játszott." - ránézésre ugyan nem mondanánk meg, hogy Harry visszafogott és csendes lenne, de az biztos, hogy nem egy magamutogató sztár a hétköznapokon.
Forrás: "Apám Mariah Carey-vel járt egy középiskolába. Állítólag már akkor is olyan nagyképű volt, mint most. Ez azonban nem akadályozta meg apámat abban, hogy a nővéremet róla nevezze el." - valakire így is nagy hatással volt az énekesnő.
Forrás: "Wiz Khalifa egy-két évig oda járt iskolába, ahova én, mivel a szülei katonák voltak. A nővérem egy évvel felette járt a középiskolában. Meglepő módon, akik emlékeznek rá az iskolából, azt mondják, hogy inkább jófiú volt. És olyanokkal lógott, akik soha nem nyúltak volna fűhöz. Focizott, és állítólag még mindig tartja itt a kapcsolatot néhány régi barátjával." - kíváncsiak vagyunk mi volt ilyen nagy hatással a rapperre.
Forrás: "Natalia Dyerrel jártam egy iskolába (Nancy a Stranger Things-ből). Fantasztikus ember, nagyon földhözragadt és csendes. [Ezenkívül] hihetetlenül kedves és nyugodt természetű." - 
tehát nem sokban különbözik világhírű karakterétől.