Galéria

Napi horoszkóp június 9.: a Szüzeknek magabiztos tudásra van szükségük, a Skorpiók zsúfolt napra számíthatnak

Forrás:

KOS (március 21-április 20)

A hét utolsó munkanapjára olyannyira ősszegabalyodtak a szálak körülötted egy bizonyos ügyben, hogy fogalmad sincs, mitévő legyél, gyakorlatilag minden mozdulatodat a kétségbeesés vezérli, vergődsz, mint egy partra vetett hal, ez pedig másoknak is egyértelműen feltűnik. Mielőtt azonban szánalmat váltanál ki belőlük, előtte azért igyekezz te, magad kiválasztani valakit és megkeresni, segítségkérés céljával. Olyasvalakit válassz, aki tudja, hogy melyik lábát, melyik után kell tennie ahhoz, hogy végül célba érjetek, hiszen annak semmi értelme, ha ketten bolyongtok a bozótosban. Ne félj szembeszállni az elemekkel, bogozd ki az összegabalyodott szálakat és mihamarabb tegyél pontot a dolog végére!


Forrás:

BIKA (április 21-május 20)

Úgy érzed, a hét utolsó munkanapján semmi sem szegheti a kedvedet, készen állsz arra, hogy belevesd magad a hétvége forgatagába, határtalanul boldog vagy, egy rózsaszín felhőről csücsülve kémlelve az emberek rohanását. Ma csak és kizárólag a pozitívumokra koncentrálsz, semmifajta negatív energiát a közeledbe sem engedve.  Ünnepeld a barátaiddal az életet, a boldogságot, azt, hogy vége a munkahétnek és kezdődik a hétvége, amikor felhőtlenül kapcsolódhatsz ki azokkal a személyekkel, akiket nagyon szeretsz és akik viszontszeretnek téged. Ennél szebb nem is lehetne az életed jelen pillanatban!


Forrás:

IKREK (május 21-június 21)

Viszonylag eseménymentes hét után érkezel a hétvége kapujába, gyakorlatilag a munkaidő végét jelző gongot várva, hogy végre kiejthess mindent a kezedből és átadd magad a semmittevésnek. Épp ezért esik olyan nehezedre mosolyogni, amikor a főnököd olyan  feladattal talál meg, amely nem tűr halasztást, épp ezért nem is késlekedhetsz annak megoldásával. Mivel azonban nincsen más választásod, épp ezért mihamarabb ugorj neki a dolognak, ésszel és nem ösztönből oldd meg egyik lépést a másik után, ügyelve arra, hogy ne egy összecsapott munkát adj ki a kezedből. Nem jött a legjobbkor a dolog, de ez legyen a legnagyobb bajod!


Forrás:

RÁK (június 22-július 22)

Irígylésreméltó precizitással dolgozol a egy bizonyos ügy megoldásán jó ideje mostmár, a hét utolsó napjára azonban elérkezett a határidő, amikor felmutatható eredményt kell a feletteseid elé tenned. Ennek okán sietősre veszed a folyamatot, a precizitás, mint olyan egycsapásra eltűnik, neked pedig egyetlen dolog lebeg a szemed előtt, mégpedig az, hogy így vagy úgy, de célba érj.  Ez azonban -te is beláthatod- nem feltétlenül a kegokosabb taktika, hiszen a kapkodás meg is hozhatja a negatív eredményt, te pedig borzasztóan dühös leszel magadra amiatt, hogy nem osztottad be okosabban az idődet. Gyorsíts tehát a folyamaton, de ne kapkodj, zárd ki a külvilágot és szép sorjában haladva pipálj ki egy folyamatot, aztán jöhet a következő. Hajrá!


Forrás:

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

A hét utolsó munkanapján egy bizonyos ügyben olyan részletekről szerzel tudomást, amelyek mások számára egyelőre még nem világosak, te azonban olyan előnyre tehetsz szert ezáltal, ami kis túlzással gyakorlatilag előre garantálja a sikert. Ne kelts azonban feltűnést azzal, hogy elhúzol mellettük, hisz rögtön rájönnek, hogy valami van a háttérben, inkább lassan, de biztosan lépkedj előre. Figyelj oda a részletekre, koncentráltan tedd a dolgodat, hiszen csak akkor leszel te a jobb, ha valóban hibátlanul dolgozol. Így majd egész nyugodtan arathatod le a babérokat anélkül, hogy az bárkinek szemet szúrna. Így kell profi módon dolgozni!


Forrás:

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Olyasmire vállalkoztál -talán kissé elhamarkodottan-, ahol bizony nem tudsz a szerencsére alapozni, ehelyett magabiztos tudás és nem is kevés tapasztalat is szükséges ahhoz, hogy sikeres lehess. Szerencsés vagy azonban, mert akadnak körülötted olyan személyek, akik már az startvonalnál készen állnak arra, hogy fogják a kezed, hogy támogassanak és  hasznos tanácsokkal lássanak el. Hálás vagy a jelenlétükért, hisz pontosan tudod, hogy egyedül az ember sokkal elveszettebb lehet. Ha ügyesen taktikázol, akkor a végén rengeted tapasztalattal, tudással és élménnyel gazdagodhatsz. Bátran merj előremenni, hisz a sok fáradozásnak meglesz a pozitív előjelű eredménye!


Forrás:

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Az utóbbi időben a környezeted folyamatosan beleszól az életedbe, olyasmikbe ütik az orrukat, amihez abszolút nincsen közük, te pedig ennek okán érthető módon frusztráltnak érzed magad, s ez a frusztráció a hangulatodra is rányomja a bélyegét. Nem kell azonban tűrnöd, hogy mások határozzák meg az útirányt számodra, hisz te is pontosan tudod, miként kell cselekedned és melyik utat érdemes választanod, nincs szükséged arra, hogy a környezeted folyamatosan úgy kezeljen, mintha nem lennél a saját életedben kompetens személy. Állj ki magadért, éld úgy az életedet, ahogy neked jól esik, a kudarcok és a sikerek is egyaránt a tieid lesznek, másoknak pedig a legkevésbé sincs közük hozzá!


Forrás:

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Olyannyira zsúfolt életet élsz, hogy sokszor csak sodródsz az eseményekkel abban reménykedve, hogy sikerül épségben partot érve, vállalható eredményt az asztalra téve. Mivel alapvetően ehhez az életformához szoktál hozzá minden szempontból, épp ezért abszolút nincs ellenedre  a sok kihívás, mi több motivál az, hogy szinte mindig elismerést tudsz másokból kiváltani. Nagy büszkeséggel tölt el az a képesség, hogy mindig egyszerre több fronton is helyt tudsz gond nélkül állni. Arra azért ügyelj, hogy jusson valamennyi időd a pihenésre, a kikapcsolódásra is, hiszen az, hogy mindig mozgásban legyél, lehetetlen küldetés. Ne feledd: fontosak a sikerek, fontos az elismerés, ám az élhető élet, az egészség szintén nélkülözhetetlenek a minőségi létformához!


Forrás:

NYILAS (november 23-december 21)

Egészen a hét utolsó munkanapjáig megingathatatlan magabiztossággal meneteltél előre, mostanra azonban olyan tényezők bizonytalanítottak el, amelyekkel hirtelen nem is igen tudsz mit kezdeni. Mielőtt azonban feladnád és megfutamodnál, mindenképp érdemes megkeresned a jelenleg érzett bizonytalanság okát, hiszen korántsem biztos, hogy megoldhatatlan helyzet állt elő. Az is lehet, hogy félelmedben nagyítódik fel a dolog, amennyiben viszont közelebb merészkedsz hozzá, abban az esetben meglelheted a megoldást.  Ne hagyd tehát, hogy a félelmeid táplálják az tetteidet!


Forrás:

BAK (december 22-január 20)

Olyan feladatot kell megoldanod a hét utolsó munkanapján, amely a maradék energiát is kiveszi belőled, borzasztóan örülsz tehát, hogy jön a hétvége. Előtte azonban bele kel adnod apait-anyait, hogy teljesítsd a rád bízott küldetést, melynek amennyiben pontot tudsz tenni a végére, abban az esetben végre hátrahagyhatos és felhőtlenül élvezheted a hétvégét. Tartsa benned a lelket az, hogy a megfelelően elvégzett munka után lesz a legédesebb a pihenés, amikor nem gyülekeznek a fejed felett a viharfelhők, egyszerűen te, magad dönthetsz arról, hogy mihez van épp kedved vagy mihez nincsen. Ennél szabadabb életet kevesen tudnának élni, nem igaz?


Forrás:

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Optimista hozzáállásod segítségedre lehet a hét utolsó munkanapján, hisz olyan helyzet adódik, amelyből gyakorlatilag mindenki futva menekül az első pillanatban, csupán te vagy az egyetlen személy, aki azt mondja, hogy érdemes megpróbálni a lehetetlent is. Abszolút példaértékű a hozzáállásod, hisz egyedül is neki mertél vágni a dolognak, ez pedig rendkívül nagy bátorságra vall. Arra azért mindemellett érdemes ügyelned, hogy a racionális gondolkodás talaján vállalj bármit is, hisz ha elrugaszkodsz a valóságtól és többet látsz a dologba, mint ami benne van, akkor könnyen kudarcot vallhatsz. Gondold végig, mire vállalkozol!


Forrás:

HALAK (február 20-március 20)

A hét utolsó munkanapján gondolkodás nélkül belevetnéd magad egy izgalmakkal teli kalandba, amelytől számos pozitív élményt remélsz. Mielőtt azonban hűbele Balázs módjára tennél meggondolatlan lépéseket, előtte azért érdemes gondolkodnod, hisz ha nem úgy sikerül a dolog, ahogyan azt elképzelted, abból még kellemetlenül is kijöhetsz.  Fogadd tehát el, hogy időnként a valóság helyett csak délibábot látsz, azt meg azért nem érdemes kergetni, mert úgysem tudod elérni. Amennyiben tényleg reális lehetőséget látsz egy bizonyos cél elérésére, akkor küzdj érte, hisz az elismerést csak akkor tudod bezsebelni, ha te magad tettél valamit azért, hogy felállhass a dobogóra!