Galéria

Napi horoszkóp június 8.: a Kosok abszolút elégedettek önmagukkal, az Oroszlánokban nagy tervek fogalmazódnak meg

Forrás:

KOS (március 21-április 20)

Abszolút ki vagy békülve önmagaddal, tisztában vagy a képességeiddel, rendszerint ismered a határaidat is. Sokszor jól érzel rá bizonyos helyzetekre, általában nem csalnak a megérzéseid sem, másokkal kapcsolatban. Mindazonáltal nem árt óvatosnak lenned! Nem lehet ugyanis mindig, minden helyzetben a hetedik érzékedre támaszkodni. Minden egyes szituációban érdemes negbizonyosodni minden oldalról, a részletekkel alaposan megismerkedni, mielőtt ítélkezel bármilyen irányban. Jobb, ha időnként racionálisan végiggondolsz mindent, abból hátrányod nem származhat!


Forrás:

BIKA (április 21-május 20)

Rendkívül nagy erőfeszítésekkel szeretnél mindenáron megfelelni mindenkinek a környezetedben, legfőbb célod, hogy a körülötted lévők mintegy hősként tekintsenek rád amiatt, amilyen értékrendet képviselsz. Ez azonban az állandó küzdelem ellenére sem minden esetben sikerül, hisz egyszerűen képtelenség mindig, mindenkiben az elégedettség érzését kelteni. Nem is biztos, hogy megéri folyamatos áldozatokat hozva mindig másokra koncentrálni, épp ezért a sokszor feleslegesen futott körök helyett inkább saját magadat helyezd előtérbe és a saját boldogságodra összpontosíts! Hidd el, hosszútávon ez sokkal kifizetődőbb lesz számodra!


Forrás:

IKREK (május 21-június 21)

Folyamatosan próbálsz valakivel megértetni valamit, ám egyszerűen süket fülekre találsz, az illető ugyanis mintha nem akarná meghallani a te mondanivalódat, olyannyira hajta az övét. Mivel ez egy véget nem érő vita kettőtök között, épp ezért érdemes elgondolkodnod azon, hogy az "okos enged" elv alapján inkább ráhagyod az egészet és a békesség kedvéért továbblépsz. Kétségtelen tény, hogy mindig is lesznek körülötted olyanok, akikkel kapcsolatban azt fogod érezni, hogy gyakorlatilag a folyóba öntöd a vizet, a velük való vita ugyanis olyannyira parttalan, hogy egy nagy idővesztegetés. Fókuszálj inkább a szeretteidre és arra, hogy vannak az életben ennél fontosabb dolgok is!


Forrás:

RÁK (június 22-július 22)

A hét második felére borzasztóan kimerültnek érzed magad, ugyanakkor elégedett és büszke az a fáradtság, ami átjár, hisz minden tökéletes az általad megoldásra váró ügyekben. Most, hogy elégedetten dőlsz hátra, minden porcikád sajog, igyekezz valamiféle kikapcsolódást szervezni magadnak ma estére, olyasfélét, ami pihentet és feltölt. Egyél egy finom vacsorát, beszélgess a barátaiddal, ejtőzz a kanapén vagy épp nézz meg egy filmet, egyszóval a hét hátralevő részére töltődj fel, amennyire csak lehet!


Forrás:

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

A hét második felére fogalmazódnak meg benned azok a tervek, amelyek mentén szeretnéd a terveidet megvalósítani, amikor azonban felvázolod a környezetednek a részleteket, akkor nem valahogy az áltaad elvártál alacsonyabb szintű lelkesedéssel fogadják. Ezt ugyan annyira nyíltan nem meri senki kimondani neked, ám te mégis látod, hogy nem épp a támogató mosolyok az, amely az arcukra ül. Ne hagyd magad befolyásolni, ne foglalkozz másokkal, csakis saját magadra koncentrálj, hisz ha valamit nagyon szeretnél elérni, senki nem akadályozhat meg benne. Ne figyelj senkire, csakis saját magadra, a döntés kizárólag a te kezedben van!


Forrás:

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

A hét második felében az élet szembesít egy olyan helyzettel, amire nem számítottál, emiatt elég feszültté válsz és ez másoknak is feltűnik. Mielőtt azonban teljesen rányomná az alaphangulatodra a bélyegét a dolog, igyekezz kicsit alakítani a hozzáállásodon és belátni azt, hogy jelen pillanatban nem tudod megváltani a világot, épp ezért jobban teszed, ha hátrahagyod ezt a terhet. Majd ráérsz később foglalkozni azzal, hogy megoldd a megoldanivalót, egyelőre azonban próbálj a halasztást nem tűrő ügyekkel foglalkozni, hisz azok élveznek prioritást az életedben!


Forrás:

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Folyamatosan a szebbre, a jobbra törekszel, igyekszel a maximumon teljesíteni egy-egy helyzetben, valahogy azonban azt érzed, hogy mégsem kerek minden. Úgy érzed, a jelenleg futó ügyeid is lehetnének tökéletesebbek, alakíthatnál, finomíthatnál még rajtuk annak érdekében, hogy komoly elismeréseket válts ki másokból. Mivel azonban ez az örök elégedetlenség és kishitűség hosszútávon csak megkeseríti az életedet, így itt az ideje annak, hogy végre lejjebb adj az önmagaddal szemben támasztott elvárásból és megtanuld értékelni azt, amilyen vagy és amit el tudsz érni önerőből. Hidd el, ez is szép teljesítmény!


Forrás:

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Ugyan nem vagy egy konyhatündér, ma azonban mindenáron bizonyítani szeretnél a szerelmednek a konyhában, olyasféle maradandót kívánsz alkotni, amelytől leesik az álla. Mivel azonban vannak azért hiányosságaid, amelyeket egyetlen nap alatt nem-igen lehet bepótolni, épp ezért jobban teszed, ha kérsz egy kis segítséget attól, ali nálad tapasztaltabb ezügyben. Kétségtelenül nagyra becsülendő dolog az, hogy ilyenformán szeretnéd a lenyűgözni azt, aki fontos számodra, most azonban mégis érdemes kisebb felelősséget vállalni és figyelni, hogy legközelebb majd te csinalhasd végig a folyamatot az elejétől a végéig. Fontos a jó szándék, de csakis akkor, ha nem kockáztatod a romantikus vacsorát!


Forrás:

NYILAS (november 23-december 21)

Ugyan a környezeted kitörő lelkesedéssel beszél valamiről, neked valahogy mégsem annyira fűlik a fogad az egész helyzethez. Mivel azonban pontosan tudod, hogy a jó ügyeket erőfeszítések nélkül nem fogod tudni sikerre vinni, így jobban teszed, ha összeszeded magad és beállsz a sorba. Hidd el, másoknak örömet fog okozni, neked pedig mégsem kell lesütött szemmel járnod, hisz megtettél minden tőled telhetőt azért, hogy mások boldogok legyenek. Ugye milyen egyszerű?


Forrás:

BAK (december 22-január 20)

Abszolút szereted falni az élvezeteket, semmit nem sajnálsz magadtól, gyakorlatilag ami boldoggá tesz, annak egyszerűen nem tudsz ellenállni. Így cseppensz a hét második  felében egy olyan lehetőségbe, ahol bizony adhatsz a gasztronómiai mámornak, egy barátod ugyanis jeles eseményre hív meg, melynek középpontjában a különleges ízek állnak. Az élet az élményszerzésekről, az emlékek gyűjtéséről szól, ez pedig ismét egy kiváló alkalom arra, hogy legyen mivel megtölteni annak a bizonyos képzeletbeli emlékkönyvnek a hasábjait. Ugye milyen szerencsés vagy?


Forrás:

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Mint mindig, mindenben, így a hét második felében is a tökéletességre törekszel, mindenfajta erőfeszítést megteszel annak érdekében, hogy a lehető legjobban alakuljon minden és mindenki elégedett legyen körülötted. A családtagjaid is pontosan tudják rólad, hogy maximalista vagy, soha nem adod lejjebb a legjobbnál, ezt értékelik is benned, emiatt sokan felnéznek rád. Vigyázz azonban, ne vállalj olyasmit, ami túl nagy falat számodra, mindig törekedj arra, hogy ne roskadj össze a nagy terhek alatt. Ne akarj mindenáron épp ma bizonyítani, lazíts, hisz nem kell a Világot megváltanod egyszemélyben!


Forrás:

HALAK (február 20-március 20)

Olyannyira vágysz valamire, hogy nem veszed észre, tulajdonképp csupán álmokat kergetsz. Gyakran bizonyosan nehéz beletörődni, ha valami elérhetetlen, ám azt érdemes megtanulnod, hogy sokkal jobb még azelőtt elengedni azt, ami túl nagy áldozatokkal jár, mielőtt nagyon beleélhetnéd magad. Próbálj racionálisabban látni különböző helyzeteket, nem biztos ugyanis, hogy az illúziókból történő táplálkozás mindig célravezető. Ez jó dolog, néha szükség is van rá, de ami nyilvánvalóan nem megy, arra nem érdemes az időt pazarolni!