Galéria

7 rózsaszín köröm, hogy igazi Barbie-nak érezd magad

Forrás:

Ha nem szereted a feltűnő és giccses körmöket, akkor egyértelműen neked való ez a manikűr, ami finom, mégis nagyon nőies, és persze tuti, hogy Barbie is nagyn szívesen viselné a hétköznapokon. Arról már nem is beszélve, hogy milyen nyári vibe-ot sugároz a több árnyalatú rózsaszín árnyalatok és a fehér kombója.


Forrás:

Az biztos, hogy Barbie-nak ez lenne az egyik kedvenc manikűrje, hiszen merész, trendi és maximálisan vidám. Ha nem szeretnéd, hogy az összes körmöd fuksziába boruljon, akkor ez a mani különösen szuper lehet a számodra, feldobva egy kis francia manikűrrel!


Forrás:

Ez a manikűr a legnőiesebb, legérzékenyebb embereknek való (Rákok és Halak figyeljetek!), ugyanis nem csak szemet gyönyörködtető, de abszolút illik a rózsaszín árnyalatok miatt a Barbie témához! Egyszerűen nem lehet nem imádni!


Forrás:

Tuti, hogy emlékszel, hogy tavaly nyáron mekkora siker volt Hailey Biebernek köszönhetően a cukormázas fánk manikűr, igaz? Ez ennek a rózsaszín változata, ami a legmerészebbeknek tökéletes választás, azoknak, akik eldöntötték, hogy ez lesz életük legszebb és legemlékezetesebb nyaruk. Te közöttük vagy?


Forrás:

Nem kell, hogy mindenkinek hosszú körmei legyenek, igaz? Ha te is azok közé tartozol, akik a rövid és ízléses körmök mellett teszik le a voksukat, akkor imádni fogod ezt a manit! A szín igazi Barbie-rózsaszín, ha pedig elkészült, már indulhatsz is nyaralni, és készülhetnek a cukibbnál cukibb Insta-posztok, főszerepben ezekkel a körmökkel!


Forrás:

Persze azokról sem feledkeztünk meg, akik nem szeretik az erőteljes vagy neonszíneket, és inkább a pasztell árnyalatokat részesítik előnyben. Ugye te is bármikor bevállalnád ezt a manikűrt, ami a nyáron viselt fagyi árnyalatokhoz tökéletesen passzol...


Forrás:

Az ombre még mindig hódít manikűr fronton, így egy rózsaszín árnyalatú ombréval tuti, hogy nem tudsz mellélőni a nyáron, hiszen ezzel két trendet is kipipálhatsz egyszerre! Ráadásul minden szereléshez tökéletesen fog passzolni, hiszen a világos, már-már fehér rész mindennel szuper kombináció!