Galéria

Van jobb Margot Robbie-nál? Híres nők, akiket el tudtunk képzelni Barbie-nak

Forrás: A szépséges izraeli színésznő igazi Wonder Woman, aki amellett, hogy gyönyörű, igazán sokoldalú is. Bár alapvetően barna hajú, mi mégis el tudtuk volna képzelni szőke tincsekkel Barbie világában. Sőt, ha minden igaz ő is benne lett volna a filmben, de a forgatások ütköztek az elfoglaltságaival.
Forrás: Marilyn Monroe-ként már bizonyított, de több zseniális alkotást is a háta mögött tudhat, így érthető, hogy sokan gondolták, hogy Ana-nak is van esélye a szerepre. De külseje mellett sem lehet elmenni, hiszen idomai, arca és haja is nagyszerűen passzolt volna a szerephez.
Forrás: A háromgyerekes színésznő igazi stílusikon, aki stylist nélkül diktálja a divatot. Többek között emiatt is játszottunk el a gondolattal, hogy nagyszerű Barbie lett volna, hiszen a hosszú szőke haj, a porcelán bőr mellett a divat és a ruhák iránti szerelme is meglett volna a tökéletes alakításhoz.
Forrás: A színésznő már bőven 40 felett van, mi azonban szívesen megnéztünk volna egy ilyen korú Barbie-t, aki nagy valószínűséggel egy teljesen más képet festett volna le a tökéletességről, és ezzel együtt a film mondanivalójáról is.
Forrás: A Trónok harca és az X-Men sztárja ma már két gyermek édesanyja, ettől függetlenül korban még mindig tökéletesen passzolna a karakterhez, akárcsak szépségében. Vele egy kicsit hidegebb, arisztokratikusabb Barbie-t látunk magunk előtt.
Forrás: Napjaink egyik legnépszerűbb Z-generációs színésznője igazi babaarcú szépség. Emellett pedig őstehetség is, akinek a vérében van az, hogy minden karaktert képes legyen tökéletesen életre kelteni.
Forrás: A vadóc, botrányos életű énekesnő valószínű mindenki számára ki fog lógni a sorból, mi mégis adtunk volna neki egy esélyt Barbie-ként. Olyan különleges és fiatalos érzéssel ruházta volna fel Barbie karakterét, amellyel azt is eltudtuk volna képzelni, hogy több fontos témát is útjára indít a történettel.