Galéria

Van mit tanulnunk tőle – Helen Mirren magabiztosságának titka

Forrás:

A színésznő korábban sokkal jobban aggódott emiatt, mint most. Véleménye szerint az öregedés nagy előnye, hogy elengedhetsz bizonyos dolgokat – olvasható a goodhousekeeping.com oldalon.


Forrás:

„Nem vagyok rögeszmés, amikor a bőrömmel foglalkozom. De mindig használok hidratálót reggel és este - ettől jobban érzem magam, és ez az, amit akarok tőle. Nem kell, hogy tíz évvel megfiatalodjak: az egész arról szól, hogy miként érezhetem jobban magam azon a napon.”


Forrás:

„A legnagyobb szépségápolási tanácsom: mindig győződj meg arról, hogy bőrödet megfelelően megtisztította és ne dohányozz. Éjszaka aludj 8 órát.”


Forrás:

„Légy merész a hajvágással! Nézd meg mit csinálnak a fiatalok és másold őket - ne pedig azt, amit az idős emberek csinálnak. Imádtam, amikor rózsaszínre festettem a hajam. Sok nő leragad abban, hogy mi állt jól neki és mit csinált 18 és 28 éves kora között, és soha nincs bátorságuk ezen változtatni.”


Forrás:

„Mindenkinek vannak nehéz és bizonytalan pillanatai, és úgy gondolom, hogy ilyenkor valami fantasztikus dolgot kell tennünk, amitől magabiztosabban érezhetjük magunkat. Ez azonban sok nő számára nehezen kivitelezhető, hiszen vannak, akik nagyon elfoglaltak vagy korlátozottak a forrásai. Néhány másodpercre akkor is meg kell állni és azt mondani: Tudod mit? Leülök, levegőt veszek, iszom egy csésze teát vagy a kádban gondolom: ’Igen, értékes vagyok, az életem értékes’ ez nagyon fontos.”