Galéria

Ritka, mint a fehér holló: híres férfiak, akiknek az exe és a mostani párja jó barátnők

Forrás: Orlando Bloom-ot sokan irigylik, hiszen a világ egyik legszebb modelljét vett el először, akitől egy fia is született. Bár pár évre rá elváltak, jóban maradtak. Olyannyira, hogy Orlando szerelmével, Katy Perry-vel is nagyon jóba lett. Ma pedig több közös eseményre igyekeznek együtt menni, sőt egy interjúban elmondták, hogy igaz barátnőknek tartják egymást.
Forrás: Az afáziában és demenciában szenvedő színész nagyon hálás lehet a sorsnak, hiszen volt felesége, Demi Moore a mai napig az élete része, ami nemcsak három lányuk miatt van, hanem második felesége, Emma miatt is. A két nő már a legelején megbeszélték, hogy igyekeznek jó viszonyt kialakítani. A karantén alatt is együtt éltek, most pedig közösen igyekeznek segíteni Bruce-on.
Forrás: Bár nem volt könnyű a szakítása Nina Dobrevvel, egyértelműen az idő minden sebet begyógyított. Ian felesége azóta két gyereket szült a színésznek, akiket Nina is imád. De, ha ez nem lett volna elég, még interjúban is megerősítették, hogy nagyszerű barátnői kapcsolat van közöttük, amiért Ian is hálás.
Forrás: Hllary Duff és a Good Charlotte amerikai együttes frontembere a 2000-es évek egyik legimádottabb sztárpárja voltak, de ahogy az lenni szokott, a fiatalon jött szerelem elmúlt, átalakult. Ma már mindketten boldog, családos emberek, de szerencsére a kapcsolat nem szakadt meg teljesen, ugyanis Hilary és Joel felesége, Nicole Ritchie imádják egymást, illetve közös családi programokat is szerveznek.
Forrás: A Coldplay frontembere és volt neje, Gwyneth Paltrow jó barátokként váltak el. Az évek során pedig igyekeztek megtartani azt a nagyszerű kapcsolatot, ami az elején is megvolt köztük. Ez annyira jól sikerült, hogy amikor Chris beleszeretett Dakota Johnsonba a két színésznő szinte pillantok alatt lett jó barátnő. Sőt, Chris és Dakota egyik mosolyszüneténél is ő volt az, aki kibékítette a két sztárt.
Forrás: Pár hete volt vendég Drew Barrymore műsorában Kate Bosworth, aki a színésznő exének menyasszonya. Drew maga is nagyon jóban van Longgal, de érdekes módon elsősorban Bosworth miatt maradt fenn a kapcsolat, aki az egyik legközelebbi barátnője az ET sztárjának.