Galéria

6 érdekesség, amit talán még sosem hallottál Bruce Willis-ről!

Forrás:

Bruce Willis Európában, Németországban egy Idar-Oberstein nevű városkában született, édesanyja, Marlene ugyanis német, édesapja, David pedig amerikai. Kétéves volt, amikor a család az USÁ-ba költözött, testvérei már mind ott születtek.


Forrás:

Kevesen hinnék el, de Bruce Willis nagyon súlyos dadogással küszködött gyerekként, amiért az osztálytársai állandóan csúfolták. Annak érdekében, hogy beilleszkedjen, felvette a mókamester szerepét. Olyan jól csinálta, hogy az iskolai drámatanár azt javasolta az anyukájának, küldje el logopédushoz. A szakember végül segített kinőnie a problémát.


Forrás:

Bruce Willis sok kamaszhoz hasonlóan nem tudta, mihez kezdjen magával az érettségi után, ezért furábbnál furább munkákat vállalt, hogy egy kis pénzhez jusson. Volt éjjeli őr és magánnyomozó is, ezekből a tapasztalatokból később sokat merített karakterei megformálásához.


Forrás:

A hetvenes években felvették a Montclaire Állami Főiskola drámatagozatára, amit azonban nem tudott befejezni, így New York-ba ment szerencsét próbálni. Olyan tehetségesnek találták, hogy színházi szerepeket kapott, de reklámokban is gyakran feltűnt.


Forrás:

Kevesen tudják, de Bruce Willisnek volt egy csúnya balesete a Die Hard első részének forgatásán, ami miatt egyik fülére részlegesen megsüketült. Nem titkolja, gyakran kér másokat, ismételjék meg, amit mondtak, mert olyan rosszul hall.


Forrás:

1990-ben Bruce Willis fogadott Matthew Perryvel a Bérgyilkos a szomszédom című közös filmjük kapcsán. Perry úgy gondolta nagy siker lesz, Willis pedig úgy, hogy lekváros bukta. A nézők imádták, ezért Bruce Willisnek az volt a büntetése, hogy szerepelnie kellett a Jóbarátokban, mint Rachel idősebb pasija.