Galéria

3 csillagjegy, aki extra pénzhez jut hamarosan

Forrás:

A csillagok szerint eléggé stresszes időszakon vagy túl, ami a pénzügyeidet illeti, ugyanis nagyobb kiadásba verted magad, mint amit megengedhettél volna magadnak. Ez sajnos tipikusan az ellentétje volt annak, ahogy az „addig nyújtózkodj, ameddig a takaród ér” mondás tartja, te ugyanis bőven túlköltekezted magad. Persze sikerült megoldanod a deficitet, ami a számládon megjelent, de utána sem nyugodtál meg, hiszen egyáltalán nem szeretnéd megint átélni ezt az érzést. Most viszont minden megváltozik, ugyanis extra pénzhez juthatsz, amivel sikerül végre egyenesbe jönnöd, így végre magad mögött hagyhatod ezt a kellemetlen időszakot.


Forrás:

Nemrég olyan kiadásaid voltak, amikre nem számítottál, így veszélybe került még az is, hogy eljuss az álom nyaralásodra, ahova már egy éve tervezgeted az utat. Nyugi, a csillagok szerint minden pénzügyi gondod megoldódik, ugyanis végre megkapod azt az előléptetést, amire már régóta gyúrsz. A főnököd már egy ideje felfigyelt arra, hogy gőzerőre kapcsoltál és értékeli az erőfeszítéseidet, ami természetesen azzal is jár, hogy fizetésemelést kapsz. Végre eléred azt a fizetési szintet, amivel elégedett leszel.


Forrás:

Az utóbbi időszak elég kemény volt számodra: szinte az összes családtagod és barátod mostanában ünnepelte a szülinapját, és mivel imádsz adni, ezért természetesen az ajándékok sem maradtak el. Van, akinek csak egy kis aprósággal készültél, míg másnak egészen komoly meglepetést adtál – mindenesetre ezek együtt elég tetemes összeget tesznek ki. Így egy kicsit vissza is fogtad magad költekezés terén, de nyugi! Most minden megoldódik, ugyanis a csillagok azt jósolják, hogy extrán szerencsés időszak következik az életedben.