Galéria

Híres magyar nők, akik nem titkolják, hogy plasztikáztattak

Forrás: A modellből lett üzletasszony már jó ideje nagy kedvelője a különböző szépészeti beavatkozásoknak. Állítása szerint mindent azért csinál, hogy magának megfeleljen. Több mellműtéte is volt, illetve az orrát is korrigáltatta. A szájában és az arca bizonyos részeiben pedig hialuron töltés van, ami viszont egy idő után felszívódik.
Forrás: A szépséges tévés az első perctől fogva felvállalta, hogy orra mindig is zavarta, ezért két éve, 2021-ben végre bele mert vágni a műtétbe, aminek az eredményét is egyből megmutatta követőinek. Anikó egyébként elmondta, hogy nagy önbizalomhiánya volt ettől az esztétikai hibától és kicsit sem tartja rossznak, hogy tett ellene.
Forrás: A háromgyerekes fitnesz lady a mai napig izmos és feszes, ám a szülések az ő mellein is nyomot hagytak. Réka ezt természetesen fel is vállalta, és azt mondta, hogy minden nőnek jár, hogy visszakapja az önbizalmát és a nőiességét.
Forrás: Az énekesnő még 2012-ben döntött úgy, hogy megműtteti melleit, ugyanis több, mint 15 kilót dobott le magáról. A fogyástól viszont véleménye szerint a mellei is teljesen elfogytak, így mellkorrekció mellett döntött.
Forrás: Az egykori Miss World második helyezettje egy korábbi interjúban árulta el, hogy az orrát háromszor műtette meg, ugyanis első két alkalommal a műtétet végző orvos elrontotta azt.
Forrás: Vivien 18 évesen feküdt először kés alá, majd két szülését követően ismét plasztikai sebészhez fordult. Először azért, mert nem volt elégedett a mellméretével, később pedig azért, mert a szoptatás olyan nagy nyomot hagyott a mellein, ami már nagyon zavarta és az önbizalmának sem tett jót.