Galéria

Van jobb Ryan Goslingnál: 6 híres férfi, akik szerintünk tökéletesek lettek volna Ken szerepére

Forrás: A 33 éves szívdöglesztő színész olyan filmek szereplője volt, mint A negyedik vagy a Magic Mike. Szőke haja és szép teste mellett azonban a tehetsége mellett sem szabad elmenni. Alex a mai napig képzi magát, így nemcsak külsejében, de tehetségében is remekül hozta volna Kent.
Forrás: A Karib-tenger kalózai: Salazar bosszúja filmmel szerzett hírnevet. Finom vonásai, izmos teste és igéző szeme már épp elég lett volna, hogy megnézzük szőke Ken babaként. A fiatal színészhez egyébként remekül passzolt volna maga a történet is, hiszen előszeretettel választott eddig olyan szerepeket, amelyek más világban játszódnak. Ilyen volt az Emlékek őre, a Titánok vagy az Egyiptom istenei című filmek.
Forrás: Az abszolút kedvencünk Supermanként és szexi vajaként is bebizonyította, hogy bármit képes eljátszani. Felépítése mellett tehát semmi kétség, hogy Ken kicsit üres, ám annál érdekesebb karakterében is hibátlan alakítást nyújtott volna.
Forrás: A színésznek nehéz évek vannak a háta mögött balesete miatt, ám ez a karrierjén kicsit sem hagyott nyomot. Zac azóta is jobbnál jobb szerepekben mutatja meg színészi zsenialitását. Bár a High School Musical egykori sztárja sosem rest megmutatni a pólója alatt duzzadó izmait, az eddigi alakításait elnézve Kent különleges módon keltette volna életre. A szőke haj pedig már jól tudjuk, hogy remekül áll neki.
Forrás: Miley Cyrus volt pasija, és az USA egyik legnépszerűbb zenésze sportos külsejével is levette a világot a lábáról. Bár Cody színészi képességeiről nincsenek információk, sok amerikai látta volna őt Ken szerepében. Akárcsak mi!
Forrás: Hollywood egyik elsőszámú újgenerációs sztárja már az Eufóriában is bebizonyította, hogy számára nincs lehetetlen. Lehengerlő alakításokat nyújtott, bármilyen szerepben is láttuk eddig. Kenként pedig valószínű egy teljesen újfajta megvilágításba hozta volna karaktert.